Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs. Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem! " gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz. Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel. Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár Szállítási információ A csomagokat értékbiztosított futárszolgálattal küldjük, Pick Pack vagy PostaPonton is átvehetők, illetve SMS-értesítés után vevőszolgálatunkon személyesen is átveheted a csomagot.

Super Cool Projector diavetítő - Diavetítők, diafilmek - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

GLAMOUR-napok az AQUA-nál! 20% kedvezmény a megjelölt GARMIN termékekre! ÉRDEKEL A fent látható kép némely esetben illusztráció. Listaár: 22 250 Ft Online ár: 21 600 Ft Garancia: 1 év jótállás Cetelem hitelkártyával csak: 20 085 Ft A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes! Kérem várjon... Neme Lányok és Fiúk számára Korosztály 8 éves kortól Super Cool Projector Diavetítő (34243) Tulajdonságok: A Super Cool diavetítő retró játék, futurisztikus megjelenéssel! A Super Cool diafilm vetítő a képek továbbítását egy léptető gomb segítségével végzi, a lencse fókusza állítható, 130 cm-es méretre is ki tudja vetíteni a képeket. Hosszú élettartamú LED bizosítja a szükséges fényerőt. Filmtovábbító és kioldó gombbal rendelkezik. A játék 4 db 1, 5 V-os D típusú góliát elemmel illetve hálózatról adapterrel is működtethető. Biztonságos a gyerekek számára, önállóan is használható ha az adaptert eltávolítva csak az elemről mőködtetjük. Az adapter is tartozéka a játéknak. A Vuk című mesefilmet a csomagolás tartalmazza.

Super Cool Diavetítő gép LED izzóval, diafilmmel és katalógu

d. F. Dorottya Rendben van I. Zabari Jól működik, szeretik a gyerekek és a szülők is. F. Lászlóné Jó minőség:-) K. Annamária Jó gép, nem melegszik, de nagyon nehézkes a film befűzése, rossz pont h alul jön ki a film. Túl drága. D. Gabriella szuper kúl! O. Jocó Lassan egy éve használjuk. A géppel semmi probléma nem volt, a gyerekek szeretik, ha vetítünk. J. Istvánné Szuper a gyerekeim imádnak vetiteni W. Eszter Örülök, hogy a mostani generáció is élvezheti az igazi házimozit! :) V. Fruzsina Nagyon szuper, de leírhatták volna, hogy a Vuk 1. diafilm benne van, akkor azt már nem rendeltem volna meg! R. Anett Szép és jól működik. Egy kicsit nehéz befűzni a filmet, de egyébként könnyen kezelhető, és nem melegszik. T. Anita Könnyen kezelhető! Nagyon jó! N. Linda Megfelelő minőségű, jó kinézetű vetítőgép, szeretjük. D. d. Kinga Tökéletes választás, imádják az unokák! B. Júlia A vetítőt könnyen lehet használni, viszont a csomagban található Vuk diafilm nem nyerte el a tetszésünket. S. Andrea Alapvetően rendben van de messze nem tökéletes.

Cakes

super cool diavetítő box

Super Cool Projector diavetítő - JátékNet.hu

- 21% Raktárkészlet: VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ Super Cool diavetítő: retró játék, futurisztikus megjelenéssel! A Super Cool diafilm vetítő a képek továbbítását egy léptető gomb segítségével végzi, a lencse fókusza állítható, 130 cm-es méretre is ki tudja vetíteni a képeket. Hosszú élettartamú LED bizosítja a szükséges fényerőt. Filmtovábbító és kioldó gombbal rendelkezik. A játék 4 db 1, 5 V-os D típusú góliát elemmel illetve hálózatról adapterrel is működtethető. Biztonságos a gyerekek számára is önállóan is használható, ha az adaptert eltávolítva csak az elemről működtetjük. Az adapter is tartozéka a játéknak. A Vuk című mesefilm et a csomagolás tartalmazza. A diavetítéssel nagyszerűen szórakozhat az egész család, hiszen a hagyományos meseolvasás változatos képi világgal és filmvetítés szertartásával egészül ki. Kinek? : Lányoknak, Fiúknak Korosztályok: Kisiskolás (7-9 év), Tini (10-17 év) Forgalmazó/Gyártó: Egyéb Készletinfó: Megjegyzés a rendeléshez: 24 990 Ft Akció: 19 850 Ft Kezdete: 2022.

Ice cream

Katt rá a felnagyításhoz Életkor: 3 éves kortól Kinek ajánljuk: Lányoknak és fiúknak Gyártó: Regio Toys Cikkszám: 9099821 Elérhetőség: Raktáron Várható szállítás: 2022. április 13. Leírás és Paraméterek A doboz tartalma 1 db Super Cool Projector diavetítő, 1 db ajándék filmmel, használati utasítással és filmkatalógussal. Diafilm vetítő állítható élességgel, akár 130 cm -es képnagysággal. További jellemzők: filmtovábbító és kioldó gomb, halk működés, elemmel és hálózatról is működtethető. Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Crafts

  1. Super cool diavetítő game
  2. Super Cool Diavetítő gép Vuk diafilmmel - Játéksziget.hu
  3. Mézeskalács adventi koszorú sablon dtf
  4. Super cool diavetítő chicken
  5. Super Cool Projector diavetítő - Diavetítők, diafilmek - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  1. Időpontfoglalás járási hivatalos
  2. Bolondok napja angolul
  3. T mobile reklám 2016 results
  4. Papírszalvéta hajtogatás asztalra
  5. Használt opel astra g cabrio
  6. Prevital macskaeledel akció kamera
  7. Lidl magasnyomású moto gp
  8. Surgery fajtak akvariumban 1

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024