A töltőnyílás a Renault-embléma alatt bújik meg, Typ2-es csatlakozója van. Persze lehetne tölteni otthon is, de a sima egyfázisú töltés tíz amperrel meglehetősen hosszadalmas, mi meg sem kaptuk ezt a kábelt a tesztautóhoz. Egy közeli e-mobi töltővel próbálkoztam, ami papíron legalább 20 kW-os, de ezen kábé egy óra alatt alig egynyolcadnyit kúszott fel a töltöttségjelző műszer, úgy kalkuláltam, hogy a valóág 3, 5 kW lehetett. A forgalmazó oldalán egyébként van egyfajta töltésiidő-kalkulátor, bár van némi bibi is vele, mert a 43 kW-os töltővel biztos nem öt óra feltölteni egy 31 kWh-s akkut. Vagy ha igen, akkor ott nagy a baj. 60 csendes lovacska Galéria: Renault Kangoo ZE Ami a motort illeti, ne egy Teslát tessenek ideképzelni, noha az importőri weblap az "Érezze a benne rejlő teljesítmény" szlogen alá csoportosítja az infókat arról a 44 kilowattról, azaz 60 lóerőről, ami a Kangoo-ban rejlik. A teljesítmény önmagában nem egy pozitív jelző, csupán egy szenvtelen mérőszám, és ez nem sok. Persze ha az ember menet közben nézi a ténylegesen használt kilowattokat, akkor rájön, hogy ezzel el lehet közlekedni simán.

  1. Táblázat
  2. Autókatalógus - RENAULT Kangoo Express 1.5 dCi Maxi Expression (4 ajtós, 89.76 LE) (2013–)

Táblázat

A Mégane II-ére hasonlító bajuszkapcsolók is úgy hajlanak, mintha azonnal le akarnának törni – ezek finoman szólva nem prémium részletek. Hogy a Renault-nál mennyire súlyponti kérdés az elektromos dobozos furgonok fejlesztése, finoman jelzi, hogy az üzemanyag betöltőnyílása is megvan a Kangoo oldalán, ajtóstól, mindenestől, épp csak a lyuk nem lyuk. Az üzemanyagnyílás megmaradt, sosem lehessen tudni... Galéria: Renault Kangoo ZE Ezeket leszámítva viszont a Kangoo hozza, amit kell, hatalmasak a tárolóhelyek, tesztautónk, a leghosszabb verzió ("L2 Maxi") meg 4 köbméter cuccot is el tud nyelni, emberszabású felnőtt Homo Sapiensekre szabták az üléseit, és a nyitható ráccsal, valamint az ügyesen előrehajtogatható utasüléssel akár ritka hosszú dolgok is beférnek. A rács néha nem a legpraktikusabb elválasztó, de van felárért lemezfal, akár ablakocskával is. A lényeg: a funkciót a Kangoo nagyon tudja, méghozzá úgy, hogy a sofőrnek sem fáj benne a létezés. A töltés Galéria: Renault Kangoo ZE A Kangoo elektromosítása azt jelentette, hogy az üzemanyagtank helyére, a hátsó futómű elé egy bruttó 33, nettó 31 kWh kapacitású akkucsomag került, a doboz orrába beműtöttek egy elektromos hajtást, meg a hozzá szükséges teljesítményelektronikát.

  1. Totalcar - Tesztek - Teszt: Renault Kangoo Z.E. - 2019.
  2. Renault kangoo raktér méretek 2020
  3. Huszka hermina általános iskola
  4. Renault kangoo raktér méretek táblázat

Ez itt egy Kangoo, és még lassú is, gyenge is, kérem, legyenek velük megértőek, ha összefutnak velük valahol. Mert lehet, hogy a jövőhöz a villany-Kangoo áll közelebb, de ez még nemigen illeszthető be a mai világ rohanó üzleti modelljébe és közlekedési tempójába.

renault kangoo raktér méretek 2020

Autókatalógus - RENAULT Kangoo Express 1.5 dCi Maxi Expression (4 ajtós, 89.76 LE) (2013–)

kínálatunk céges ügyfeleknek Vállalkozásának új járműre van szüksége? Spóroljon időt, és jusson hozzá közvetlenül az Ön által választott haszongépjárműhöz. Válassza ki az üzleti tevékenységéhez szükséges raktér kialakításokat és opciókat ár szerinti szűrő 5 125 000 Ft 19 390 000 Ft Master kezdő listaár 7 710 000 Ft megoldások minden szakmai igényhez A vállalkozásához illő haszongépjármű Segítünk Önnek az igényeinek leginkább megfelelő jármű összeállításában a kiválasztástól kezdve a raktér kialakításig, hogy az Ön szakértelméhez és üzleti tevékenységéhez leginkább illő járművet kapjon. szakértelem profiknak A Renault Pro+ hálózat Tegye könnyebbé mindennapjait és legyen Renault Pro+ ügyfél, a kiemelt szakértelemért

Ugyanakkor el kell ismernem, hogy a környezetbarát autózásnak pont arról kéne szólnia, hogy nem megyünk gyorsan – már ha tényleg ez lenne a valódi szempont. De gyanítom, hogy nem az, sem a szabályok megalkotóinak, sem a vásárlóknak. Hisz akkor nem a Tesla szárnyalna, hanem talán pont a Kangoo, amit egyébként még személyszállító kivitelben is meg lehet venni – sajna csak öt üléssel. Szóval nem lesz belőle olyan aduász, mint a Nissan e-NV200 Evaliából, ami a 1, 5 milliós villanyautós és a 2, 5 milliós nagycsaládos állami támogatásra is jogosult. Igaz, a Nissannak a teszt óta elfogadhatóbb méretűre növelték az akkucsomagját és a hatósugarát, de mint autó... a Kangoo hozzá képest egy Mercedes. Még ha csak egy lassú 200d is. 4 köbméter. Nincs több kérdés Galéria: Renault Kangoo ZE A Kangoo ugyanis még haszongépjármű-léptékkel is meglepően kulturált. A villanyautók rákfenéje általában a csendességük, már ha nem nyígnak úgy, mint egy Ziu-troli, ahogy a fent említett rokona tette. A Z. elég halk, épphogy a hátsó kerékcsapágyak surrogása hallatszik, de ez mindig, viszont gyorsabb tempónál sem erősödik fel igazán.

Mindemellett a Kangoo futóműve szokatlanul kezes, és nem is túl feszes. Kicsit billeg ugyan kanyarban, de az alácsavarozott akkucsomag tőkesúlyként segíti megőrizni a stabilitását. A kormányzása meg kifejezetten élénk, ha erősebb lenne, a villany-kangoo-sok lennének a város rémei. A fékje is normálisan adagolható, amit hiányoltam, hogy a generátoros fékezés/visszatermelés intenzitása nem szabályozható, így például nem lehet úgy használni, mint egy Leafet, aminél szinte soha nem kell a fékhez nyúlni – legfeljebb vészhelyzetben. A hátsó híd előtt az akkucsomag Galéria: Renault Kangoo ZE Ám ha még tényleg lomhán, de legalább tartja az ígéreteit a Renault villanyfurgonja, már ami a hatósugarat illeti. A honlapon ugyan kiírják a kifutott szabvány szerinti (NEDC) hatósugarat, ami 270 km, de még ugyanabban a bekezdésben szerepel a való életben reális 200 km. Nagyon ritka ez, tényleg korrekt a Renault. Sőt, aki szeretne képben lenni azzal, hogy különböző terhelések mellett, hidegben-melegben, városban-országúton milyen hatósugárral lehet számolni, kap egy kalkulátort is a forgalmazó oldalán, amit kötelezővé tennék az összes villanyautóhoz.

Szűk helyeken is gond nélkül lehet vele manőverezni. A kapcsolók precízen működtethetők, még a rádió is vezérelhető a kormányoszlopról. Kis gyakorlással szinte vakon tudunk csatornát és hangerőt váltani a legkritikusabb helyzetekben is. Az oldalsó visszapillantó tükrök tökéletesen végezték feladatukat, az alsó nagylátószögű tükör minimálisra csökkenti a jármű holtterét. A Renault két dízel motorral forgalmazza a Traficot. Mindkettő 1, 9 literes, töltőlevegő-visszahűtéssel felvértezett turbódízel, közös nyomócsöves befecskendezéssel. A gyengébbik 82 lóerős (3500 RPM), 190 Nm forgatónyomatékkal (2000 RPM), az erősebbik 100 lóerős és 240 Nm-es forgatónyomatékkal rendelkezik hasonló fordulatszám-tartománynál. Az Euro 2000-es normákat kielégítő motorok szervizperiódusa 30. 000 kilométer. Az erősebbik dízel motorhoz a hatsebességes váltót szereli a Renault. Mi az erősebbik, 100 lóerős dCi-t próbáltuk. Az 1870 köbcentis motor dízeleknél ritkán tapasztalt dinamizmussal rendelkezik, amellett rendkívül csendes, egyenletes járású, az utastérben szinte alig hallani valamit a hangjából.

5 pont Pozitív: Kedvező árfekvésű, tágas, praktikus egyterű. Személyautónál kétoldali tolóajtóval készült. Negatív: Sivár beltér, szegényes felszereltség. A kanyargós utakat és a szeles időt nem veszi jól a futómű. Jellegéből adódóan sok az átlag feletti futásteljesítménnyel rendelkező példány, ezeknél a motorra, a futóműre és a fékre figyelni kell. Kangoo 1. 2 (Évjárat: 2003) "Az autó összeségében nagyon jó. Nem kell elvárni tőle a 7-es BMW konfortját és az IFA pakolhatóságát:), de mondhatni hogy nagy... " Kangoo 1. 2 (Évjárat: 2011) "Teljes hajó élmény... Ring mindenfelé, de azért egy idő után hozzá lehet szokni. Viszont relative magas, simán lehet vele menni... " "Tetszik benne a kényelem, tágas utas- és csomagtér. Két kamasz gyerekkel is kényelmes, nyaraláshoz minden elfér benne. A csomag... 2 (Évjárat: 2009) "Inkább teherautóból átalakított családi autó. Olcsó fenntartási költséggel üzemeltethető, szerintem abszolute szerethető autó.... "

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található "cookie" menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait. tudjon meg többet

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024