2021. szeptember 26. 20:43 Kultúra A népszerű Vaják (The Witcher) sorozat második évadja majd csak decemberben jelenik meg, a Netflix viszont már most bejelentette, hogy a sorozatnak biztosan lesz 3. évadja. A streaming-szolgáltató egy animációs film és egy kifejezetten gyerekeknek szóló sorozat hírét is belengette. December 17-én érkezik a Vaják sorozat második évadja Henry Cavill főszereplésével. A nagy sikerű első évad után a rajongók már izgatottan várják az új részeket, a Netflix pedig tovább borzolja a kedélyeket, hiszen Tudum eseményükkel párhuzamosan a Twitteren már hivatalosan is bejelentették a 3. évadot – írja a The Verge. Toss a coin to our growing Witcher universe! We can officially announce The Witcher Season 3, along with a second anime feature film, and a new Kids and Family series set in the world of The Witcher. — The Witcher (@witchernetflix) September 25, 2021 A streamin-szolgáltató további részleteket nem osztott meg az új évadról, még a megjelenés dátumával kapcsolatban is nagy a titkolózás.

Sg.hu - Lesz The Witcher 3. évad

A hírek szerint elindult a Vaják 3. évadának forgatása Elvileg még idén bemutatják Lesz egy új Keszeg benne A Vaják 2. évada nagy siker lett, ez volt a Netflix egyik legnézettebb sorozatszezonja. A harmadik évad pedig már készülőfélben van, bár azt még nem tudjuk, mikor láthatjuk. Viszont, ha a Redanian Intelligence nevű rajongói honlapnak igaza van, akkor a forgatás a tegnapi nap folyamán elkezdődött. Az általában elég jól informált fan oldal hírét amúgy a Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill fotói és videói is alátámasztani látszanak, amiket az Instagram-oldalára töltött fel. Az egyik képen egy Hector nevű ló is szerepel, aki az új Keszeget fogja alakítani a harmadik évadban.

Izgalmas fotóval harangozták be, hogy elindultak az új évad munkálatai. Élénken őrizzük még a netflixes Vaják 2. évadának emlékét, ami meglehetősen hosszú kihagyás után folytatta Geralt történetét. Noha maximálisan nem voltunk megelégedve ezzel az etappal, ez mit sem változtatott azon, hogy már most szívesen befalnánk a 3. szezont is. Nagy szerencsénkre erre most jóval kevesebbet kell majd várnunk, mint legutóbb. Olyannyira igaz ez, hogy a stáb máris belefogott a forgatásba és egy képet is posztoltak a három legfontosabb visszatérőről. Our family is back together again. #TheWitcher Season 3 is officially in production! — The Witcher (@witchernetflix) April 4, 2022 Ha esetleg nem lenne egyértelmű, a képen Henry Cavill, Anya Chalotra és Freya Allan láthatóak, akik a sorozatban Geraltot, Yennefert és Cirit formálják meg. A helyszín pedig továbbra sem egy napfényes és homokos tengerpart, hanem egy zord, havas táj, aminek azért megvan a maga hangulata. A Netflix nagylelkűnek érezte magát, így a beharangozó fotó mellé a 3. évad szinopszisát is közzétette.

Már majdnem kész a Vaják harmadik évadjának forgatókönyve

Hogy mi mit várunk a 3. szezontól, arról ebben a cikkünkben olvashattok. Idén sem maradunk amúgy Netflixes Vaják nélkül, mivel 2022-ben jön a Vaják: A vér eredete című előzménysorozat, ami 1200 évvel a fősorozat eseményei előtt játszódik, és az első szörnyvadászok állnak majd a centrumában. who else is counting down the days until THE WITCHER season 3? — Netflix Geeked (@NetflixGeeked) January 28, 2022

2022-04-05 13:07:02 Film - Mozi - TV - Kult évad fotó netflix streaming Nem sokkal a második évad megjelenése előtt a Netflix bejelentette, hogy egész biztosan elkészül a Vaják harmadik évada, erre pedig nincs is erősebb bizonyíték, minthogy be is futott az első forgatási fotó, amelyet a fenti galériában meg is tekinthettek. A produkció munkálatai egészen pontosan már március 31-e óta gőzerővel zajlanak, a streamingszolgáltató pedig hivatalosan meg is osztott egy ige...

  • Rodosz időjárás október
  • Vaják 2 évad 6 rész
  • Kiderült, mikor kezdik a Vaják 3. évadának forgatását - Liner.hu
  • A felfázás 6 tünete és otthoni kezelése - Egészség | Femina, Vese felfázás tünetei
  • Flash a villám netflix
  • Vaják 3 évad 1 rész
  • Időjárás Oroszlány holnap óránként| freemeteo.hu
  • Vaják 2 évad 1 rész
  • Vaják 3 evan bourne
  • Nyíregyháza tesco telefonszám
vaják 2 évad 4 rész

Vaják 2 évad 1 rész

Jól haladnak a munkálatokkal a készítők. Miközben a Vaják szörnyekkel és mágiával teli világának lelkes rajongói a sorozat múlt héten megjelent második évadát élvezik, a széria mögött álló kreatívok már gőzerővel azon ügyködnek, hogy miként alakítsák Geralt, Ciri és Yennefer történetét a jövőben. Hiszen az már jó pár hónapja biztos, hogy elkészül a 3. évad is, ennek állapotáról idáig viszont nem sok mindent lehetett tudni. A sorozat készítője, Lauren Schmidt Hissrich azonban nemrég adott egy interjút a TechRadarnak, amelyben elárulta, hogy a következő évad epizódjainak forgatókönyvei már elkészültek, de a munkálatok nagyobbik része, a forgatás még csak most fog elkezdődni. Tulajdonképpen a december 3-ai hetünk volt az utolsó az írószobában. Már csak apró simítások vannak hátra, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy készen vagyunk az írói feladatokkal. Nagyon izgatott vagyok az évad alakulásával kapcsolatban, mert ennek a története a kedvenc könyvemen, A megvetés idején alapszik. Hissrich emellett kifejtette, hogy a sorozat első két évada során a szereplők csak felkészültek mindarra, ami a harmadikban rájuk vár.

Azonban még mindig hosszú út áll előttük, hogy befejezzék a dolgokat. Úgy érzem, hogy az első és második szezon megteremtette a játékteret minden olyan nagyívű és hatalmas dologhoz, ami hamarosan megtörténik. A kreatív része azonban még csak most kezdődik. Megvannak a forgatókönyveink, így most visszahozzuk a rendezőket, a színészeket, és elkezdünk mélyebbre ásni a történetben, visszagondolni dolgokra, és gondoskodni arról, hogy ez legyen a tökéletes évad. Hogy pontosan mikor debütálhat a Vaják 3. évada, még nem tudjuk, de nem valószínű, hogy megint két évet kellene rá várni. Ezt láttad már? Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni. Jöhet még több film, sorozat, könyv, képregény? Katt ide!

Már majdnem kész a Vaják harmadik évadjának forgatókönyve Alapján az A megvetés ideje fogja adni December 17-én végre befutott a Netflix Andrzej Sapkowski művein alapuló Vaják ( The Witcher) sorozatának várva várt második évadja, melyben folytatódik a Henry Cavill alakította Ríviai Geralt kalandos története. Úgy tűnik azonban, hogy már a folytatás előkészületei is szépen haladnak, ugyanis a showrunner Lauren Schmidt Hissrich elmondta, hogy már majdnem kész a harmadik évad forgatókönyve, aminek alapját kedvenc könyve, az A megvetés ideje fogja adni. Hissrich elmondása szerint az előző két évad remekül megágyazott az azokat követő nagy eseményeknek, de a kreatív folyamatok csak a forgatókönyv elkészültét követően kezdődnek csak el igazán.

Szólj hozzá | kategória: video, The Witcher Mik azok a szimbólumok? A Netflix nem csak A vaják 3. évadját jelentette be a tovább mögötti videóban, ugye jóval a 2. évad bemutatása előtt, de a világ bővülését is egy újabb anime filmmel, és egy fiataloknak szánt szériával – utóbbiakról már írtunk korábban. Toss a coin to our growing Witcher universe! We can officially announce The Witcher Season 3, along with a second anime feature film, and a new Kids and Family series set in the world of The Witcher. — The Witcher (@witchernetflix) September 25, 2021

A Ciri mágikus tanításával megbízott Yennefer elvezeti őket Aretuza védett erődjébe, ahol reméli, hogy többet tudhat meg a lány kiaknázatlan képességeiről. Itt azonban rájönnek, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére kerültek. Vissza kell vágniuk és mindent kockára kell tenniük, különben azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást. " Az egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor érkezik meg a Netflixre az új szezon, és mivel csak most kezdődtek el a forgatási munkálatok, az első előzetesekre is elég sokat kell még várni. Nem akarsz lemaradni semmiről? Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre! Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024