A környéken minden megtalálható, éttermek (pl. Trattoria La Prima, Kapos Étterem), kávézók (Frei Café, Garde Ann), éjjel-nappali bolt, múzeumok, templomok, szökőkutak, Tourinform Iroda, Virágfürdő, Szivárvány Kultúrpalota, Csiky Gergely Színház. Beszélt nyelvek: angol, magyar, román Éttermek és kávézók Kávézó / bár Café Frei 0 km Étterem Trattoria La Prima 0, 1 km L'Altro Étterem Gard'Ann Cukrászda Kapos Étterem 0, 2 km Lipóti Pékség A természet lágy ölén Legközelebbi reptér Hévíz-Balaton reptér 61, 4 km Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a szállást adó Adél Apartman közti táv időben * Minden távolságot légvonalban mérünk. A valódi út hossza ettől eltérhet. Nyilvános parkolás lehetséges a közelben (foglalás nem szükséges), 6 EUR per hét áron. A szálláshely teljes területén vezetékes internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

  1. Nyitvatartás
  2. Térkép
  3. Időjárás
  4. Állás
  5. Szállások Síkképernyős TV szolgáltatással - Oldal 9 a 423-ből - apartman.hu

Nyitvatartás

Imre Adél Az Adél Apartman Kaposvár belvárosában van. Teljesen felszerelt konyha, étkező, nappali, hálószoba (galérián), fürdőszoba és külön WC helység található benne. 2018-ban nyitottam meg az Adél Apartmant. Azóta folyamatosan azon dolgozom, hogy a hozzám érkező vendégek pihenéséhez minél szebb és kényelmesebb szálláshelyet biztosítsak. 2019-ben volt egy nagyobb felújítás, ahol a nappali és a galéria rész teljesen megújult. A visszajelzések alapján úgy érzem, hogy van értelme a munkámnak, mindenkinek nagyon tetszik ez az egyedi stílusú kis apartman. Egyre több visszajáró vendégem van, aminek nagyon örülök. A környéken minden megtalálható, éttermek (pl. Trattoria La Prima, Kapos Étterem), kávézók (Frei Café, Garde Ann), éjjel-nappali bolt, múzeumok, templomok, szökőkutak, Tourinform Iroda, Virágfürdő, Szivárvány Kultúrpalota, Csiky Gergely Színház. Wikang ginagamit: English, Hungarian, Romanian Ano ang malapit? Virágfürdő Thermal and Open-Air Bath 0. 7 km Restaurants at cafes Restaurant Trattoria La Prima 0.

Térkép

Van-e akkor éppen valamilyen kedvezmény. Kb. 10-13 ezer Ft között mozog. Megválaszolva ekkor: 2020. június 24. Mennyi a házi kedvenc (cica) díja? 1000, Ft/ éj egy cicára. Megválaszolva ekkor: 2021. december 1. Szèp kàrtyàval lehet fizetni? Igen, lehet SZÉP kártyával fizetni. Megválaszolva ekkor: 2020. február 6. Még keresgél? Köszönjük! E-mailben értesítjük, amint a szállás válaszolt kérdésére. Az Adél Apartman Kaposvár belvárosában van. Teljesen felszerelt konyha, étkező, nappali, hálószoba (galérián), fürdőszoba és külön WC helység található benne. 2018-ban nyitottam meg az Adél Apartmant. Azóta folyamatosan azon dolgozom, hogy a hozzám érkező vendégek pihenéséhez minél szebb és kényelmesebb szálláshelyet biztosítsak. 2019-ben volt egy nagyobb felújítás, ahol a nappali és a galéria rész teljesen megújult. A visszajelzések alapján úgy érzem, hogy van értelme a munkámnak, mindenkinek nagyon tetszik ez az egyedi stílusú kis apartman. Egyre több visszajáró vendégem van, aminek nagyon örülök.

Időjárás

A saját megítélés alapján módosíthatja, törölheti vagy egyéb módon megváltoztathatja ezeket az irányelveket. Tisztelt Szállásadó! A parkolási lehetőségekről szeretnék érdeklődni. Szálláshoz tartozik-e parkolási lehetőség? Amennyiben nem, hogyan tudnánk megoldani a parkolást? Ingyenes, fizetős, milyen távolságban? A nappaliban lévő ágy felnőtt számára megfelelő méretű? Köszönöm Az udvarba be lehet állni, ha van hely. 2-3 percre van (most) ingyenes parkoló. Heti 1600 ft. A galérian 180x200 cm, lenn 90x 200cm-es ágy van. Megválaszolva ekkor: 2020. június 11. Udvozlom! Milyen magas a galeria? Parom 176 en 189 cm magas vagyok. Koszonom Üdvözlöm! 180 cm kb a galéria magassaga, de lenn is nagyon kényelmes, 160 x 200 cm-es ágy van, minőségi matraccal. Akár ott is kényelmesen elférnek. Üdv: Imre Adél Adél Apartman Megválaszolva ekkor: 2021. október 16. Jó napot. Érdeklődnék mennyi lenne a szállás 2 felnőtt és egy 3 éves gyermek számára? Ez több mindentől függ. Attól, hogy hétközben szeretne foglalni vagy hetvegén.

Állás

Szállások Síkképernyős TV szolgáltatással - Oldal 9 a 423-ből - apartman.hu

Szállás Adél Apartman Kaposvár - Kaposvár Foglalás a Szállá ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet. Foglalj most! Nincs foglalási díj! 1. Képek Adél Apartman Kaposvár 7400 Kaposvár, Teleki utca 5. 1. ajtó (Magyarország) 46. 35582 17. 79005 Hogyan értékelték a "Adél Apartman Kaposvár" szállást vendégei? Hírlevél! A Szállá legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben. Házirend - "Adél Apartman Kaposvár" Szálláshely szolgáltatások és felszereltség Parkolás, utazás Parkoló a közelben (1 db 50 m távolságra 300 Ft /óra) Internet Ingyenes Wifi a közösségi terekben, Ingyenes vezetékes internet a közösségi terekben Helyszín jellemzői Gyerekbarát szolgáltatások Gyermekfelügyelet ( 1 000 Ft /óra) 2 éves korig a szállás ingyenes! Szálláshely leírása Ha utazása során Kaposvár belvárosában szeretne megszállni, akkor válassza az Adél Apartmant. Ez a belvárosi kis ékszerdoboz egyedi stílusú apartman, amely 3 fő részére biztosít férőhelyet.

Több mint 100 csatorna, és Netflix nézhető ingyenesen. Az apartman rendelkezik klímával is, melynek használati díja 1000, -Ft/nap. A vasútállomás kb. 7 perc sétára van a szállástól. A buszpályaudvar a szállástól 3-4 percre található, jelenleg átépítik, de 2020 szeptemberétől megnyitják. A szálláshelytől kb. 7 perc sétára vannak ingyenes parkolók (Spar üzletnél, Plazánál), illetve 3 percre vannak fizetős parkolók, melyekre 1900, -Ft-ért lehet heti bérletet vásárolni. Foglalj szállást most!

: foglalási dátumok, szállodai szabályzat, stb. ). Adja meg a dátumokat és tekintse meg az árakat. Adél Apartman 14:00 után várja a bejelentkezőket és 09:30-ig van kijelentkezés. Igen, vannak olyan lehetőségek ezen a szálláson, ahol van erkély. Többet megtudhat erről és Adél Apartman további felszereltségeiről ezen az oldalon. Adél Apartman által biztosított férőhelyek száma: 3 vendég Részletes információkért tekintse meg a szálláslehetőség(ek)et ezen az oldalon. Adél Apartman által biztosított hálószobák száma: 1 hálószoba Igen, vannak olyan lehetőségek ezen a szálláson, ahol van terasz. Többet megtudhat erről és Adél Apartman további felszereltségeiről ezen az oldalon. Igen, Adél Apartman népszerű a családi utat foglalók körében.

  1. 40 es zsalukő ár
  2. Felkeresett webhelyek listája
  3. Adél apartman kaposvár térkép
  4. Joó fogadó rábapaty
  5. Van kiút a kómából? - Tudás.hu
  6. Kaposvár szálláshelyek - 77 ajánlat - Szallas.hu
  7. Adél apartman kaposvár időjárás

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024