Kérjük, kóstolják meg a galloway-ból készült ételkülönlegességeinket! Jó idõben a belsõ udvarban található terasszal várjuk vendégeinket, ahol meghitt hangulatú parasztudvar hûvösében fogyaszthatják el ételspecialitásainkat. A terasz melletti eredeti Présház – Borospincénkben pedig lehetõségük nyílik megkóstolni a kiváló móri borokat. Szabadtéri rendezvények, grillpartik, gulyáspartik rendezésére kitûnõ helyszínt ad a hátsó udvarban található pavilonunk. Udvari búbos kemencénkben pedig beleharaphatnak a vidéki élet szépségeibe, ha megízlelik frissen sütött házi kenyerünket. Külsõ helyszínekre vállalunk party-szerviz szolgáltatást: cégavatókat, nagyobb családi és egyéb rendezvények teljes körû kiszolgálását, lebonyolítását. Bõvebb információ: Möllmann Éva-Mária – éttermi igazgató, tel. : +36 30 600 9196 Éttermünk nyitva tartása: Hétfõtõ l -Szombatig 16-24 óráig melegkonyha 22-ig Vasárnap szünnap. Kérjük látogassanak el vasárnaponként Lovas Vendéglõnkbe! Amennyiben lovaglás ra, vágyik látogasson el a város szélén található Hétkúti Lovasparkunkba, ahol megismerkedhet a lovassport szépségeivel.

  1. Fogadó az Öreg Préshez Hotel Mór vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!
  2. Fogadó az Öreg Préshez Mór: Akciók, szállás Mór
  3. Öreg Prés Fogadó és Étterem Mór - olcsó móri szállás
  4. Üzlet @ Hálón
  5. Fogadó az Öreg Préshez Mór kupon | Mór szállás - hotelio.hu

Fogadó az Öreg Préshez Hotel Mór vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

Az egyik lakosztály Classic a másik Standard tipusú. Fogadó az Öreg Préshez Étterem: A fogadó Öreg Prés Éttermében sinom, házias ételekkel és móri specialitásokkal várják a vendégeket. Magyarországon egyedülálló módon a fogadó éttermében egy eddig itthon ismeretlen Galloway szarvasmarha -fajta húsából készült ételeket is kóstolhatnak. Az étteremben a kiváló ételek melett a móri borokat is megkóstolhatják az udvaron található 300 éves Présház- Borospincében. A Fogadó az Öreg Préshez kis hotel különtermekkel is rendelkezik. A "Wekerle" és "Kiskakas" különtermek technikai berendezéseivel lehetőséget nyújtanak különböző céges rendezvényekre, konferenciákra, tárgyalásokra, előadásokra és egyéb családi és kultúrális rendezvények lebonyolítására. A Fogadó az Öreg Préshez hotelben szauna, szolárium igény szerint masszázs és kozmetika is igénybevehető. A hotelből lehetőség van átmenni a Hétkúti Wellness Hotelbe ahol a vendégek használhatják a szálloda medencéjét és wellness részlegét. Hotel: Fogadó Az Öreg Préshez *** Érkezés: Távozás: Felnőttek száma: Gyerekek száma: Teljes név: Telefon: E-mail: Megjegyzés: Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.

További hotelek a városban - Mór: Fogadó az Öreg Préshez Mór - Akciós félpanziós csomagok Móron Mór 8060 Mór, Arany János utca 4 Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614 A tájház jellegű Fogadó az Öreg Préshez Hotel és Étterem Mór központjában helyezkedik el Budapesttől 90 km-re a 81-es főút mellett egy 300 éves kis utcában. A fogadó egy autentikus parasztházban kapott helyet. Élje át az 1700-as évek hangulatát egy csendes kis fogadóban. Valódi kikapcsolódás fiataloknak és időseknek egyaránt. A hotelből lehetőség van átmenni a Hétkúti Wellness Hotelbe ahol a vendégek használhatják a szálloda medencéjét és wellness részlegét. Fogadó az Öreg Préshez Mór *** - Akciós olcsó félpanziós szállás Móron Budapest közelében Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy a szálloda jelenleg nem foglalható oldalainkon. További akciós Wellness Szállodák a közelben: Abacus Wellness Hotel Herceghalom **** Wellness Hotel Budapest közelében akciós csomagokkal, Thermal Hotel Visegrád **** visegrádi panorámás szálloda félpanziós csomagajánlatokkal, Vital Hotel Nautis Gárdony **** Wellness szálloda a Velencei-tó partján.

Fogadó az Öreg Préshez Mór: Akciók, szállás Mór

Öreg Prés Éttermünkben finom, házias ételekkel, móri specialitásokkal várjuk Vendégeinket. Magyarországon először, éttermünkben találkozhatnak hazánkban eddig ismeretlen szarvasmarha-fajta húsából készült ételekkel. Ezt az ősi fajtát félvad tartással tenyésztik, a belőle készült ételek egyedi ízekkel rendelkeznek. Kóstolják meg a galloway-ból készült ételkülönlegességeinket! Az étlapon szereplő kiváló fogások mellett minden kedves Vendégünket saját készítésű házi zsírral várjuk. A különleges zsír csak nálunk kóstolható és vásárolható. Éttermünk 70 fő befogadására alkalmas. Jó időben a belső udvarban található teraszon 40 fő, a hátsó udvarban található Kemencés Udvarunkon akár 150 főt is le tudunk ültetni. Kemencés Udvarral összeköthető Wekerle rendezvénytermünk, mely szintén 70 fő elhelyezését biztosítja, legyen szó családi céges vagy egyéb rendezvényről. Éttermünk hangulata igazi kuriózum, hiszen vendégeink nem csak a vidéki élet szépségeit ízlelhetik meg éttermünkben, hanem kiváló móri borokat is kóstolhatnak az udvaron található 300 éves Présház- Borospincénk ben.

  • KonferenciaHotelek.hu - Konferencia-, tréning- esküvői- és rendezvényhelyszínek egy helyen, szállással is!
  • Öreg Prés Fogadó és Étterem Mór - olcsó móri szállás
  • Fogadó Az Öreg Préshez - Mór | Étterem a közelemben | Foglaljon most

Öreg Prés Fogadó és Étterem Mór - olcsó móri szállás

A hangulathoz sokat tesz a tágas udvar és az, hogy a szobákban és a közös helyiségekben minden dísztárgyunk helyi régiség. A 25 szoba és 5 apartman berendezése részben az 1700-as éveket idéző festett, ill. faragott osztrák bútorok, amelyek stílusában az itt élő svábokéhoz hasonlíthatók. De vannak hazai ónémet bútorral berendezett szobák is, illetve egy szobasor neobarokk bútorral került kialakításra. Az udvar közepére eredeti minta szerint kenyérsütő kemencét építettünk. A szobákban fürdőszoba, WIFI, telefon elérhető. Az apartmanokhoz ezeken kívül egy felszerelt konyha is tartozik. "Wekerle" és "Kiskakas" különtermeink, technikai berendezéseivel lehetőséget teremtenek különböző rendezvények megszervezésére, konferenciák, tárgyalások, előadások, bemutatók, egyéb családi- és kulturális rendezvények lebonyolítására. A házban szauna, szolárium igénybe vehető. Zárt udvarainkban biztonságos parkolási lehetőség van az autóval érkezőknek. További részletek >> Kevesebb >> Öreg Prés Butikhotel - Szobák Classic Szoba 2 fő Kétágyas szobáink 22 m2 nagyságúak.

Üzlet @ Hálón

Vonattal: a Westbahnhoftól Gyõrig, majd átszállással Komárom-Székesfehérvár irányába Mórig. A vasúti pályaudvartól kérésre felár ellenében transzfert biztosítunk. Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most! Információ, szállásfoglalás: Cím: H-8060 Mór, Arany János u. 4 Tel: 06-22-562-472, 06-22-407-832

Fogadó az Öreg Préshez Mór kupon | Mór szállás - hotelio.hu

fogadó az öreg préshez mór

Tökéletes! A reggeli személyes. A fogadás szeretett teljes és mindig remek bort választanak hozzá. Ha probléma merül fel, mindent megtesznek, hogy megoldódjon. Visszatérő vendégek vagyunk, ezért jóleső érzés, hogy megismernek minket a fogadóban is és az étteremben is. 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2016. január 29. A mese ott kezdődött, hogy Mór meghatóan kedves kis város, már karácsonyi díszben várta az ünnepeket. A szállás, vagy szálloda pedig lélegzetelállítóan vonzó, barátságos, szépséges. A kialakulásáról részletesen lehet információt találni, ezzel nem akarom kitölteni a rendelkezésre álló helyet, csak annyit, hogy régi sváb parasztházakból áll – de ez NEM falusi turizmus! 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 4 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2015. december 19.

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024