>> >> >> >> Kerthelyiség panorámával Rozmaring Vendéglő Budapest Jó 2012. augusztusban, barátokkal járt itt Értékelt: 2013. április 11. Ajánlom a helyet másoknak is! A budai rakparton a bicikliút mellett remek pozícióban van ez a kerthelyiséges vendéglő. Igazi békebeli óbudai kisvendéglős, kockás abroszos hangulat van, és a Dunára néző asztalok mellől még a kivilágított Várat és Gellérthegyet is látni este. Hétvégenként sramlizene is van, bár a csoportok miatt kicsit zajos. Legalább 5féle csülök van, ami egy jó sörrel ideális vacsora. Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Rozmaring Vendéglő további értékelései 2019. 08. 01 üzleti partnerrel Jó Céges munkaebéddel kapcsolatosan járunk az étteremben. Az étterem könnyen megközelíthető, kultúrált parkolási lehetőséget biztosító hangulatos helynek ígérkezett, ezért választottuk ezt az éttermet. Nem okozott csalódást, kedves fogadtatást követően csendes nyugodt körülmények között tudtunk... 2019.

  1. Az összes étterem Budapest XVII. kerület településen - Hovamenjek.hu
  2. Két eldugott budai kerthelyiség | Gardenista
  3. Budapest
  4. Budán

Az összes étterem Budapest XVII. kerület településen - Hovamenjek.hu

Találatok száma: 9 találat Budapest XVII. kerület településen Lidi Mama Konyhája Budapest XVII. kerület A Lidi Mama Konyhája a XVII. kerületben, Rákospalotán található. Az étlapon házias ízek, magyar konyha, napi menü, házhozszállítás. Étkezési jegy elfogadóhely. Budapest XVII. kerület, Vadkacsa utca 57 Megnézem Budapest XVII. kerület, Pesti út 165. Jókonyha Étterem Budapest XVII. kerület A Jókonyha Étterem Budapesten a XVII. kerületben a Péceli utcában fogadja vendégeit. Az étterem egy hangulatos környezetben a magyar és a nemzetközi konyha ételeivel és széles pizza kínálattal várja... Budapest XVII. kerület, Péceli út 156. Pöröly Étterem & Pizzéria Budapest XVII. kerület A Pöröly Étterem Budapesten a XVII. kerületben a Pöröly utca 2 alatt helyezkedik el. Igényes környezetben, hangulatos terasszal várja vendégeit. Étlapjukon a magyar és a nemzetközi konyha ételei ta... Budapest XVII. kerület, Pöröly utca 2. Kistitok Vendéglő Budapest XVII. kerület Kistitok Vendéglő Budapest XVII. kerület településen, Pesti út 70. alatt található.

A jó idő közeledtével egyre több étterem és a kávézó kerthelyisége kinyit. Mutatunk 5 igazán különleges helyet, csak győzz választani! Kóstold meg Krúdy kedvenc ételeit! Több mint negyedszázada már, hogy eltűnt egy hajdan volt Óbuda, földbesüppedő házaival, mesterműhelyeivel, apró boltocskáival; bohémeket, művészeket, szerelmes kisasszonyokat becsalogató kiskocsmáival. Ám egy kis része mégis megmaradt. A Kéhli Vendéglő néhány hasonló korú házzal körbevéve egy kis szigetnyi múltat őriz. Ez volt Krúdy Gyula törzshelye, az étlapon ma is megtalálhatóak az író kedvenc ételei, sőt azok a fogások is, amiket a Szindbádot alakító Latinovits Zoltán habzsolt a filmben. Mindezeket a hangulatos kockás abroszos kerthelységben is megkóstolhatod, ahol esténként élőzene is vár. Kérj egy limonádét a medencébe! A Pagony egy különleges helyen lévő vendéglátóhely. Hogy hol van? Nem máshol, mint Gellért-fürdő egykori gyerekmedencéinek helyén. Az asztaloknak egészen konkrétan a medencék adnak helyet. Természetesen víz nélkül, de így is különleges hangulatot kölcsönöznek a helynek.

Találatok száma: 69 találat Budapest XIII. kerület településen Budapest XIII. kerület, Radnóti Miklós utca 38 Megnézem Atlantisz Étterem Budapest XIII. kerület Az Atlantisz Étterem Budapesten a XIII. -ik kerületben található házias étterem. Változatos napi menüvel és ala carte étlappal várunk. rendezvények lebonyolítása Budapest XIII. kerület, Szegedi út 27 Budapest XIII. kerület, Bessenyei u. 4-6. (A RaM épületében) Pozsonyi Söröző Budapest XIII. kerület A Pozsonyi Söröző Budapest városának XIII. kerületében, a Pozsonyi út 48. szám alatt várja a vendégeket. Folyamatos italakciókkal, teraszán óriás kivetítővel és televíziókkal, csócsó asztallal várják... Budapest XIII. kerület, Pozsonyi út 48 Kanapé Cafe Budapest XIII. kerület A Kanapé Café kávézó Budapest XIII. kerületében Angyalföldön várja vendégeit. Kényelmes bőrkanapékban is elfogyaszthatják koktéljaikat, kávéjukat. Free WiFi. Sportközvetítések, Digisport. Budapest XIII. kerület, Gömb utca 46/C Budapest XIII. kerület, Jászai Mari tér 3.

Két eldugott budai kerthelyiség | Gardenista

Angolozz, kávézz és olvass egyszerre! Különleges kertet rejt Budapest 7. kerülete. Egy zöld oázisról van szó a város közepén, ami ráadásul nem más, mint egy kávézó és egy angol nyelvű könyveket árusító könyvesbolt egysége. Ülj ki te is a Pazar kertbe és olvass egy finom kávé mellett a Massolit Books & Café-ban! Nem mindennapi lehetőség, ugye? A LEGJOBB REGGELIZŐHELYEK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN >>> EZ MAGYARORSZÁG 10 LEGJOBB VIDÉKI ÉTTEREME >>>

Ezt is szuper hangulatosan alakították ki: kis beugró, nagy pult, kis emelvény, jól tagoltan, optikailag és fizikailag is elválasztva egymástól a vendégeket. Asztalos munka a zöme, és nem árt neki. Sőt. Bálint a tulajdonos mosolyog, sürög-forog a pult mögött. Látszik, szívből csinálja. Többek a meccset nézik nagy TV-n, mert erre is gondoltak. A kávézó az elő- és oldalkertet használja, árnyas, kellemes mindenhol. A kaspókban pedig a legkülönfélébb évelő ket, fűszernövény eket és cserjék et találjuk. Persze a most virágzó hortenziás sarok a legvonzóbb egy gardenista számára. Ideális egy kis cseverészésre. Úgy tűnik, sok itt a törzsvendég. Ahogy Bálint mondja, az emberek teszik olyan jóvá ezt a helyet. Nagyon ideális az épített kert és a kaspós, cserepes, konténeres növények túlburjánzó összhangja. A másik hely Buda kijjebb eső részén van, Hűvösvölgy központjában. A régi Lugas étterem mellett, annak hajdani avítt borozójába lehelt új életet az új üzemeltető, és nyitott pár éve Kifli és Kocsma nélépve 5 fokkal hidegebb van mint az utcán.

Szerencsére. Tetszik ez így a nyári hőségben. Megjegyzem, hogy a lilaakác lugas sem mai gyerek, amúgy a kedvenceim egyike. A jövőbe révedve látom, ahogy otthon, a bejárat környékét befutja, és májusban ontja virágait. Itt is gyönyörű lehetett tavasszal. Itt szintén a tulajdonossal találkozunk a pult mögött, nyitottsággal és barátian fogad minket. Raklap bútoros hely. A pár nagy, és több kis asztalos elrendezés tökéletesen el tudja szeparálni egymástól a társaságokat. Itt is van fedett és zárt hely is, tehát télen sem kell feltétlenül máshová menni. Odabent elég sok designcucc van, ezek legfőképp az IKEÁ-ból öltöztetik a helyet, de épp csak annyira, hogy ne essünk zavarba egy-egy popkultúrális utalástól. Mint a Pacman, vagy a szesztilalom, életbölcsesség, vagy a hely életéből való relikvia. Szoktak tartani beöltözős bulikat is, ezekről a FB oldalukon vannak hangulatképek. Tetszik a hely fesztelen hangulata, nem görcsölték túl. Látszik, hogy aki csinálta, jó ízlésű, és persze a csupa fa, és a lilaakác lugas együtt olyan kombó, amit csak T34-es tankkal, vagy meteorbecsapódással lehet tönkretenni.

Budapest

budapest kerthelyiséges éttermek csoportoknak

07. 27 a párjával Kiváló Hatalmas komplexum a III. kerületben, közvetlenül a Duna-parton. Étterem több terasszal, belső kerttel, rendezvényközpont, csónakház. Megérkezésünkkor - szombat 3 óra előtt - meglepően nagy tömeggel szembesültünk, szinte tele volt a parkoló, esküvő, több családi ünnepi esemény zajlott.... 2018. 26 kollégákkal Kiváló Külföldi vendégeket vittem vacsorázni az étterembe, mivel augusztus 20-ra tekintettel a könnyebb megközelíthetőség és parkolás miatt, a másik vendégek szállása is közeben volt. Nagyon kedvesek és udvariasak voltak a pincérek, kiszolgálással sem volt gond. A vacsora állt elő étel, fő és desszertből... Értékelést írta 12 103 165 Legnépszerűbb cikkek Érdekes cikkeink

Melba Étterem Budapest XIII. kerület Melba Étterem Budapest XIII. kerületben a Meder utca 9. szám alatt található. Tradicionális magyar ízek világa, egyedi minőségi borajánlatok, rendezvények szervezése, heti ajánlatok. Budapest XIII. kerület, Meder utca 9. Liget Étterem Budapest XIII. kerület Liget Étterem Budapest XIII. kerület településen, Katona József u. 41. alatt található. Családias hangulatú hely, minőségi ételek és kiszolgálás, ital kínálatok, rendezvények szervezése, bankkártyás... Budapest XIII. kerület, Katona József u. 41. Kakas Vendéglő Budapest XIII. kerület Kakas Vendéglő Budapest XIII. kerület településen, Reitter Ferenc u. 69. Változatos étel és ital kínálat, rendezvények szervezése, bankkártyás fizetés. Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 69. Budapest XIII. kerület, Országbíró utca 30. Megnézem

Budán

Csodálkozásunkra, bár a környéktől nem meglepő módon – egy villaépületbe érkeztünk. A bejárattal szembeni óriás íves lépcső, ami hajdanán egy komornyik vagy lakáj territóriuma lehetett, ma telepakolva kaspó kkal. Az épület előtti öntöttvas asztaloknál ült a jó kedvű társaság a sárga keramitot ezrek koptatták azalatt a száz év alatt, amióta letették. Szerencsénkre éppen elég sokan voltak, még tejfakasztó bulit is sikerült elcsípnünk, meg meccs is ment. A kert egy hagyományos értelemben vett villakert, ennek a ház melletti és utcafronti része szolgál szórakoztató egységként, a többi marad a házé, saját használatra. Azt hiszem az ingatlanos terminológia erre mondja, hogy ősfás. Ezen kívül tele van a legkülönfélébb szobrokkal és kaspókkal, nem véletlenül szerepel a nevében: Galéria. A kinti asztalok vannak központi és eldugott részen is, fedetten vagy fedetlenül, ki hogy szereti, vagy mit enged meg az időjárás. A bárpulthoz le kell menni az épület alagsorába, de nem megerőltető, szinte látjuk, ahogy a szenesember hordta itt le a nagy kosarat a hátán, vagy a mosónő vitte hozta a tiszta ruhákat.

budapest kerthelyiséges éttermek a közelben
  • Silvercrest Smoothie készítő Lidl (leírás, képek + videó) - Akciósújság.info
  • Budapest kerthelyiséges éttermek budapesten
  • Részt venni vagy résztvenni

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024