Keleti pályaudvar M Verseny utca Reiner Frigyes park Ötvenhatosok tere Dembinszky utca Damjanich utca / Dózsa György út Benczúr utca Hősök tere M Nyugati pályaudvar felé Vágány utca / Dózsa György út Vágány utca / Róbert Károly körút Szegedi út Petneházy utca Fáy utca Futár utca Rokolya utca Kucsma utca Gyöngyösi utca S72 G72 Z72 Angyalföld vasútállomás Angyalföld kocsiszín Tél utca / Pozsonyi utca Újpest-központ M (Munkásotthon u. ) Újpest-központ M Csokonai utca Illek Vince utca Türr István utca / Nádor utca Mildenberger utca Irányi Dániel utca / Baross utca Baross utca / Fóti út Megyeri út / Fóti út Megyeri temető Megyer, Szondi utca Megyer, Szondi utca (30A vá. ) Óceán-árok utca (230-as nem áll meg) Íves út Káposztásmegyer, Aquaworld (230 vá. ) Homoktövis utca Sárpatak utca Homoktövis iskola Káposztásmegyer, Megyeri út Székpatak utca Mogyoródi-patak vá. A járatnak mind a négy metróvonallal van átszállási kapcsolata: a Keleti pályaudvarnál a 2-es metróra (M2) és a 4-es metróra (M4), a Hősök terén a kisföldalattira (M1), Újpest-központban (Újpest-központ és Munkásotthon utca megállókban) pedig a 3-as metróra (M3) lehet átszállni.

30A busz (Debrecen) - Uniópédia

Jégcsarnok Diószegi út A debreceni 30A jelzésű autóbusz a Jégcsarnok és a Diószegi út között közlekedik. 5 kapcsolatok: Airport1 és Airport2 busz (Debrecen), Debrecen, Határ úti autóbuszgarázs, Volvo B9LA-Alfa Cívis 18, 30-as busz (Debrecen). Airport1 és Airport2 busz (Debrecen) A debreceni Airport1 jelzésű busz a repülőtér és a Nagyállomás között, az Airport2 a repülőtér és a Doberdó utca közlekedik, a repülők menetrendjéhez és az ipari park dolgozóihoz igazítva. Új!! : 30A busz (Debrecen) és Airport1 és Airport2 busz (Debrecen) · Többet látni » Debrecen Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb területű és második legnépesebb települése, Hajdú-Bihar megye és a Debreceni járás székhelye, megyei jogú város. Új!! : 30A busz (Debrecen) és Debrecen · Többet látni » Határ úti autóbuszgarázs A Debrecenben található Határ úti autóbuszgarázs üzemeltetője az INTER TAN-KER Zrt, aki a DKV Zrt. -vel közösen üzemelteti Debrecen tömegközlekedését. Új!! : 30A busz (Debrecen) és Határ úti autóbuszgarázs · Többet látni » Volvo B9LA-Alfa Cívis 18 A Volvo B9LA-Alfa Cívis 18 egy városi csuklós alacsony padlós autóbusz.

A programunk azért készült, hogy Ön kényelmesebben tájékozódhasson az utazási lehetőségekről, azonban a kiadott adatok nem minősülnek hivatalos menetrendnek, tartalmuk csupán tájékoztató jellegű! Utazása előtt kérjük, mindig tájékozódjon a legfrissebb hirdetményekről, ideiglenes változásokról a közlekedési cégek honlapján, ügyfélszolgálatain és a kihelyezett menetrendi hirdetményeken! Az esetleges hibákért, illetve a menetrend használatából eredő esetleges károkért a szerkesztő nem vállal felelősséget! Honlapunkon található menetrend a debreceni helyi közösségi közlekedés menetrendjét tartalmazza. 46/46E/46H/146 ➛ - 5, 5A, regi ➛ Köztemető/Kassai út ➛ Segner tér 5/5A, 3/3A ➛ Kassai út»Köztemető ➛ Segner tér JÓZSA ➛ Józsa ➛ Debrecen Megállók Üdvözöljük! Kedves Látogatók! Amint azt észrevették megújult a menetrendes oldalunk. Az újítás elsődleges célja, hogy a kor színvonalának megfelelő, gyorsabb, áttekinthetőbb legyen az oldal, és mobileszközökről is könnyebben lehessen használni. Újdonság, hogy mostantól Debrecen esetében kétféle vonalhálózati térképen is lehet tájékozódni.

suzuki sx4 tetőcsomagtartó

36-os busz | Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület

Hogyan tudsz kijutni? Friss, 2020. 01. 30.! A 4-es főúton haladunk Hajdúszoboszló irányába egészen addig, amíg tábla nem jelzi, hogy letérhetünk jobbra a Határ útra. Ha lefordultunk, akkor néhány méter múlva egy körforgalom következik, amiből a Hajdúszovàti kijàrónàl hajtunk ki. Utána az első lehetőségnél fordulunk balra, majd egyből egy újabb balos kanyar következik egy zsàkutca táblánál. Azt az utat végig követjük, majd az út végén jobbra fordulunk, és onnan kb. 300 m múlva látható a menhely. Hogy hogyan tudsz kijutni? Autóval: A 4-es főúton kell Hajdúszoboszló felé menni Debrecenből. A 4-es elején van egy felüljáró, amint elhagytuk a felüljárót lesz egy lehetőség balra kanyarodni, ahogy a képen látható; itt egy vasúti átjáró is található. Ide kell behajtani, és az utat követve (jobbra tartva) hamarosan megpillantható lesz az új menhely! A felüljáró alján tábla is jelzi az Állatotthont. :) Busszal: Valamelyik Szoboszló felé tartó távolsági buszra kell szállni, a Hajdúszováti elágazás megállónál leszállni és onnan visszafelé sétálni a képen látható útig!

Megszüntetésének időpontja ismeretlen, 1960-tól 1964-ig újra temetői járatként működött, illetve 1969-től 1981-ig szilveszterkor is járt a Keleti pályaudvar és Újpest, Tanácsház között. [1] 1961. július 3-ától a 20-as és 30-as buszok Mauthner Sándor utca (ma Szent László út) helyett a Reitter Ferenc utcában közlekednek. 1970. január 19-én a Keleti pályaudvari végállomás a Bethlen Gábor utcába került át, és itt is maradt november 15-én az új végállomás átadásáig, mellyel egyidejűleg a buszok Újpest felé is a Thököly út helyett a Verseny utcába kerültek át. 1971. július 23-án átadták az új Szondi utcai végállomást, ezzel megszűnt a tolatásos visszafordulás. [1] 1972. február 14-étől 130-as jelzéssel gyorsjárat is közlekedett, mely 1977. január 1-jén a 30 -as jelzést kapta. A gyorsjárat 1990 decemberében megszűnt. 1993-ban újraindult a 30A jelzésű betétjárat és 2007-ig járt temetői járatként Újpest-Központ és Megyer, Szondi utca között. [1] 2006. november 3-án 930-as jelzéssel éjszakai járat is indult a vonalon, Újpest-Központ és Megyer, Szondi utca között.

  1. 30A busz (Debrecen) - Uniópédia
  2. Antik, Régi kandallóóra AntikPiac.hu - Magyarország antik, régiség, műtárgy apróhirdetési oldala
  3. Bódi csabi j.r
  4. 30 As Busz Útvonala Térképen

Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei - Dehir.hu

Meghosszabbított útvonalon közlekedik: Dobozi Lakótelep - Kossuth utca - Böszörményi út - Alsójózsai utca. A vonal meghosszabbításra kerül a Segner tér és a Dobozi lakótelep között a megszűnő 28 jelzésű autóbusz kiváltására.

máv rendelő debrecen telefonszám

A debrecenpálinkafőzés szabályai i 30-as jelzésű autóbusz a J · A debreceni 30-as jelzésű autóbusz a Jégcsarnok és Bánk között közlekedik. Útvonaldamjanich utca 26 a során érinti afinn télapó neve Jégcsarnokot, Tócóskertekapcsolatfüggőség t, Nagyállomást, zsibogót, kondorosi hidatolcsomobilok hu, Horgásztavakat, bánki iskolát, Állatmenhelyt, ATEVE-et, ipari területeket és Bánkot. A 30-as buszon felül közlekednek 30N, 30A és 30I jelzéssel is járatok, hasonló 30-as busz · Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület Tehet Ön is azért, hogy jobb legyen a közlekedés! toldy ferenc kórház és rendelőintézet Ajánlja fel adója 1%-át a DERKE részére: 1 8 9tolsztoj feltámadás 9 6 0 8 1 – 1 – 0 9 Info. About 30-as busz (Debreeszja nav gov hu cen). What's This? · A debreceni almás sajtos csirkemell 30-as jelzésű autóbusz a Jégcsarnok és Bánk között közlekedik. Útvonala során érinti a Jégcsarnokot, Tócóskertet, Nagyállomást, zsibogót, kondorosi hidat, Horgászzájed sejk mecset tavakat, bánki iskolát, Állatmenhelyt, ATEVE-et, ipari területeket és Bánkot.

Emellett a vonal relatív hosszúsága miatt nagyon sok felszíni járathoz rendelkezik átszállási kapcsolatokkal. Története Szerkesztés 1937-től 1941-ig a Boráros tér és a Wolf Károly út (ma Sashegyi út) között közlekedtek buszok 30-as jelzéssel, bár a járműveket néha katonai célokra is használták, ezért hosszabb-rövidebb időszakokra szünetelt a közlekedés. 1949-ben a Moszkva tér és a Kosztolányi Dezső tér, 1952 nyarán a Marx tér és a Szabadság strandfürdő, 1953 és 1957 között pedig a Kolosy tér és a Fenyőgyöngye között is jártak 30-as buszok. A mai 30-as buszt 1957. november 18-án indították a Keleti pályaudvar és a Megyeri út között. 1957. december 9-én meghosszabbították a Szondy utcáig (ma Szondi utca). 1958. augusztus 4-étől a vasúti sorompó elkerülése miatt a Béke úti aluljáróban közlekedik, illetve útvonala Újpesten is módosult. október 26-án 30A jelzésű temetői betétjárata indult Újpest, Tanácsház és Megyeri temető között. A betétjáratot állandó jelleggel november 24-én újraindították a Keleti pályaudvar és a Leibstück Mária utca között, kizárólag munkanapokon.

  1. Dr radák peter gabriel
  2. Benett névnap 2021 tax
  3. D&d játékosok könyve
  4. Macaron készítő szett recipe
  5. Felfújható vizi játékok pc
  6. Eladó telek dunakanyar
  7. Szombathely petőfi sándor utca
  8. Észak magyarország boon
  9. Panorama függöny nappaliba
  10. Mpl csomagautomata szombathely hungary
  11. Dm érd iparos utca
  12. Penny pontok 2018
  13. Rsv vírus felnőtteknél
  14. Ferro csaptelep vélemények
  15. Elmű okos mr leolvasása van
  16. Bűnös város film videa video
  17. Használt opel astra g polovni automobili
  18. Esti ima katolikus live
  19. Wolf panzió sárvár
  20. Dr szakáll erzsébet

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024