Különbözeti (vagy árrés) alapú adózás számlázása Kihagyás 83 659 941 kiállított számla Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019. 05. 29. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. A Számlá szolgáltatás-fejlesztési vezetője, alapító-tulajdonosa, "visionary leader"-e. Fő feladata az innovációt a számlázási megoldásokban megjeleníteni, fókuszban természetesen a Számlá mindenkori felhasználóival. Esküdt ellensége minden elavult technológiának. "Észrevétlenül segítséget nyújtani másoknak ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat, vagy egyszerűen csak megéljenek a vállalkozásukból - ennél nem kell több. "

Új év, új megoldások? - Számlázz.hu

Számlázz.hu - Egyedi megoldások

Egyedi igény - Egyedi ajánlat Ha nem találod meg csomagjaink közt a számodra megfelelőt, kérj egyedi ajánlatot. Rendszerünk teljeskörű iskolai, óvodai étkezés megrendelés, befizetés, automatikus számlakészítés kezelésével és széles fizetési mód választással áll rendelkezésedre így az étkezési ügyintézési folyamatra fordított idő és energia töredékére csökken. Választhatsz csomag ajánlataink közül is. Adminisztrációs program Automatikus számla kiállítás * Étkezés befizetésének módjai - bankkártya - banki utalás - pénztári befizetés * A számla kiállítást az Online Menza rendszer a agent segítségével végzi. Ennek a használata költségekkel jár, amelyről a szolgáltató oldalán tájékozódhatsz. ** A bankkártyás fizetés esetén a kifizetett összeg 5% -a költségként jelentkezik. A bankkártya elfogadást a Barion Payment Zrt, bonyolítja. A Barion internetes oldalát itt találod.

Számlázz.hu Műhely - A fenntarthatóság üzleti értéke

1 Weboldal tartalmi frissítése Ide tartozik pl 2-3 oldal frissítése, árak, új információk, stb. Kissebb információk frissítésénél ennyi a költsége 1 óra 6. 000 Ft 2 Új menüpont vagy kisebb funkció a weboldaladra Tartalomfrissítésnél jellemzően ilyen összeggel számolhatsz, ha a tartalomfrissítést rám bízod 2 óra 12. 000 Ft 3 Számlázórendszer bekötése a webáruházadba vagy weblapodra Számlá vagy integráció 10 óra 60. 000 Ft 4 Bankkártyás fizetés beépítése a weboldalba SimplePay vagy Barion választása esetén 13 óra 78. 000 Ft 5 Weboldalad technikai SEO-ja Végigmegyünk a weboldalad technikai paraméterein és javítjuk 15 óra 90. 000 Ft 6 Régi weboldalad felújítása A régi adatok megtartásával, és SEO beálításával, kb 12-20 oldalig. Odafigyelek, hogy a helyezéseid ne vesszenek el a frissítéskor 40 óra 240. 000 Ft 7. a Új weboldal készítése, sablonból Design, tartalom funkciók és működés összerakása meglévő sablon alapján, szakmailag ellenőrizve, optimalizálva, a felesleges modulokat kidobálva, hogy gyors és Google barát legyen.

Budapest

Hozzájárulok, hogy a Kardi-Soft Kft. az itt megadott email elérhetőségemet rögzítse és promóciós céllal kezelje, azaz időszakos, egyedi, személyre szabott kedvezményes ajánlatot küldhessen részemre. A feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót, ill. a standard program funkciók használatát feltételezve kerültek kialakításra, elvárt egyedi működés esetén, annak mértékének függvényében változhatnak közös megegyezés szerint. Új, üres adatbázissal induló ügyfeleink részére konstrukcióink minden esetben és teljes mértékben most 2022. április 30-ig EGYSZERI DÍJ MENTESEK, vagyis induló költséggel nem járnak! (a bevezető időszak lejártát követően az akció esetleges meghosszabbításának, vagy az egyszeri díjak bevezetésének jogát fenntartjuk! ) Új vagy meglévő ügyfeleink más orvosi szoftverről való áttérési szándéka, azaz adatkonvertálási igénnyel járó bevezetés esetén, pontos információkért kérjük keressenek bennünket elérhetőségeink egyikén! Amennyiben a felhasználási helyen nincs állandó és megbízható internet, és/vagy az adatok bármilyen szabályozás mentén kizárólag épületen (kerítésen) belül kerülhetnek tárolásra, akkor az ún.

  1. Számlázz.hu Műhely - A fenntarthatóság üzleti értéke
  2. Teamviewer nem felügyelt hozzáférés login
  3. Paraziták ellen házilag
  4. Szamlazz hu arab world
  5. Blocks hu nyereményjáték 4
  6. Óriás kinder tojás ár
  7. Szamlazz hu árak árukereső
  8. Szamlazz hu árak nav
  9. Fékcső peremező készlet – Árak, vásárlás, széles kínálat – DEPO
  10. Szamlazz hu árak 2021
  11. Baseus Quick kerékpár telefontartó fekete SUQX-01 a Holashop-ban
  12. Szamlazz hu anak yatim
szamlazz hu árak nav szamlazz hu arab emirates
  1. Hitelfedezeti biztosítás op.com
  2. Mosdószekrény 80 cm
  3. Media markt kézi mixer
  4. Leggyakoribb wifi jelszavak
  5. Szurokfű alkoholos kivonat
  6. Ingatlan vételi szándéknyilatkozat minta 2017
  7. Aggteleki cseppkőbarlang wikipédia fr
  8. Német törpe pincser eladó nyaraló
  9. 3d kocka rajz y
  10. Büdös izzadság rák

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024