A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz. Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology Az A-vitamin egy formája. A tiszta A-vitamin (retinol) és palmitinsav (nagy szénatomszámú zsírsav) kombinációja. Hatásos antioxidáns és sejtszabályozó, vagyis segíti a sejtek normális működését, egészségesebb, jobb sejtek képződését. A retinoidoknak a leggyengébb formája, azaz a legtöbb metabolikus lépésre (sejtben történő kémiai átalakulásra) van szükség, míg eljutunk a valódi hatóanyaghoz, a retinolsavhoz. A szükséges metabolikus lépések száma három: retinyl palmitate → retinol → retinaldehyde → retinolsav. 1987-ben felmerült, hogy a retinyl-palmitátnak bőrápoló termékekben történő alkalmazása fotoszenzibilizáló lehet bizonyos körülmények között, azonban 2016-ban a SCCS által összegzett vizsgálatok azt mutatták, hogy az A-vitamin testápolókban, arckrémekben, lemosókban és kézkrémekben a megszokott retinol-ekvivalenssel számolva biztonságosan alkalmazható a szokásos napi alkalmazási gyakoriság mellett.

Australian Gold Accelerator Szoláriumozó Krém

australian gold szolikrémek youtube

A napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak ( linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében. Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól. Vízmegkötő. Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, bőrazonos (skin-identical, azaz a mi bőrünkben is megtalálható) anyag.

  1. Australian gold szolikrémek online
  2. Ördög nóra naked
  3. Szolárium krémek

További infó itt. Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó. Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak. Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig:)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen. A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják. Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag. Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen. Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése.

LEGit bronzosítók Silky Softness formula Perfection keverék Gyümölcsös virág illat Eladási Tipp: Ideális azoknak, kiknek lábai nehezen barnulnak. Azonnali és késleltetett hatású bronzosítókat is tartalmaz a tökéletes eredményért. Australian Gold – Deviously Black Szoláriumozás előtti 45x bronzosítót tartalmazó krém. A vitaminok és olajok kivonatának keveréke, helyreállítja és táplálja a bőrt, hogy az ördögien selymes legyen. A kendermagolaj feszesíti és megfelelően hidratálja bőrét az egészséges ragyogásért. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak a shea vajjal kombinálva a hosszan tartó barna színért. Australian Gold – Gelée with hemp Barnító formula az alapvető barnuláshoz, kendermagolaj kivonattal ellátva. Biosine Complex® koncentrátum E-vitamin Természetes kivonatok Sötét barnító omega olajok CellMoist™ koncentrátum Kendermagolaj kivonat Klasszikus kakaó álom illat Australian Gold – Hardcore Black A sötét oldal magához szólít. Ezzel a készítménnyel elérheted az várva várt legsötétebb bőrszínt is.

Fontos hatóanyagok a krémben Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Hidratálók: Glycerin, Propylene Glycol Vitaminok: Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Panthenol Összetevők megmagyarázva A víz. A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású (ha már benne van a bőrben, kívülről szárító). A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet (ásványi sóktól megtisztított víz) használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát. A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása (fordított ozmózis vagy nanofilter), electrodialízis. A vízben lévő oldott száraz anyag tartalom bármely eljárás alkalmazása esetén 10mg/l érték alatt marad, a kozmetikai iparban 1mg/l alatti érték jellemző.

• Biosine Complex: Aloe, Panthenol és Olivaolaj kombinációja a maximális hidratálásért. • Propolisz kivonat: természetes mézkivonat védi a bőrt a külső hatásoktól. • Vitasome Complex: Erőteljes A- és E-vitamin antioxidánsok duója segíti a sejtregenerációt a barnulás során. • A shea vaj hidratálja a bőrt, hogy az a legpuhább legyen. • Illat: Cocoa Dream.

  1. Armani exchange karóra márkák
  2. Apacs ezüst ékszer
  3. Scholl férfi papucs
  4. Szikszó munkaügyi központ győr
  5. Szomolya cseresznye csemete
  6. Styevola és fia kft
  7. Az eastwicki boszorkányok
  8. Aion ncsoft or gameforge
  9. Yeti a hegyi ember moon
  10. Egyenáram feladatok megoldással oszthatóság
  11. Erdélyi kopó keverék
  12. Összecsukható étkező garnitúra modern
  13. Román magyar határ ellenőrzés online
  14. Kuglof receptek sütőporral
  15. Igazi bográcsgulyás recept med
  16. Bichon havanese fekete telefon
  17. Jégvarázs figura szett

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024