Az év végén befutó Far Cry 3 esetében azonban értelmet nyerhet az a közmondás, miszerint "utolsókból lesznek az elsők", ugyanis minden megvan benne, amit a többi program nyújtott. Ennek alapján nagy eséllyel pályázik az Év Játéka cím elnyerésére, de lássuk, beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket. Persze, hogy a harmadikat. És meg is tette, így született meg a Far Cry 3 Classic Edition. A klasszikus kiadást a Far Cry 5 season passának vásárlói ajándékba megkapták, de külön is beszerezhető. De mit is takar a Classic Edition? Nos, lényegében a teljes harmadik részt, kivéve a multiplayer módot. Természetesen mindezt felújított, kicsinosított látványvilággal. És nagyjából ennyi. De nincs is ezzel baj, sőt. A Far Cry 3 történetével, játékmenetével, valamint leporolt, újramázolt és lelakkozott grafikájával bizony vadonatúj játékként is megállná a helyét. A sztori egy trópusi szigeten játszódik, ahol egy baráti társaság mindenféle extrém kalandokkal tölti a vakációját. Sajnos azonban végül olyan extrém kalandba keverednek, amilyet egyetlen prospektusban vagy utazási irodában sem szoktak előre propagálni.
  1. Far Cry 3 Teszt / Far Cry 3 Classic Edition - Ismertető/Teszt - Playdome Online Játékmagazin
  2. Far Cry 3 Teszt | Far Cry 3 Classic Edition - Ismertető/Teszt - Playdome Online Játékmagazin
  3. Torrent
  4. Far Cry 3 – Június 26-án érkezik a Classic Edition
  5. Far Cry 3 Classic Edition - ismertető/teszt - PlayDome online játékmagazin
  6. Far Cry 3 Classic Edition teszt - megint az őrületbe kerget

Far Cry 3 Teszt / Far Cry 3 Classic Edition - Ismertető/Teszt - Playdome Online Játékmagazin

Az idei Far Cry 5-ön is két évet kotlott a fejlesztő, ami ugyan kitolta a határokat - mind a játékteret és a lehetőségeket tekintve -, de kiaknázatlanul hagyta a modern Amerikában rejlő toposzokat. Felszínesen beszélt vallásról, a fegyverközpontúságáról – minden oldalnak meg akart felelni ahelyett, hogy pimaszul görbe tükröt tartott volna. "Nesze, ilyenek vagytok, lenne miért sírnotok.. De nem. Míg a testvérsorozatot, az Assassin's Creedet reformokkal rázták fel, addig a Far Cy-széria tyúklépésben haladt előre. Noha a két széria egymástól vett kölcsön ötleteket, a lövölde valahogy mindenből sokkal kevesebbet kamatoztatott. Most itt a remek alkalom arra, hogy kiderítsük, jól öregedett-e a Far Cry 3! A Classic Edition május vége óta érhető el a Far Cry 5 szezonbérletesei számára, de egy hónappal később mindenki más is megvásárolhatta különálló csomagként. Eléggé bizarr élmény volt viszontlátni az ismerős arcokat. Újgazdag ficsúrként csöppennünk bele Vaas rémuralmába, hiszen amikor nyaralni indultunk a szigetekre barátainkkal, nem is sejtettük, hogy milyen őrült elme játszadozásainak leszünk kitéve.

Far Cry 3 Teszt | Far Cry 3 Classic Edition - Ismertető/Teszt - Playdome Online Játékmagazin

Dilikutya 2018. 11:23 Igazából ez csak annak lehet érdekes, akinek aktuális konzolja van, és anno kimaradt, vagy még kicsi volt. A látvány ma is megállja a helyét, és végre konzolon is úgy néz ki, mint PC-n 6 éve. :D Ricsi1976 2018. 11:29 Jogos! Anno ps3 favorit játékom volt, 2 hete PC-n újra kezdtem 38% körül járok. Tettem rá magyar feliratot, meg örök lőszert így haladósabb:) Dino 2018. 14:14 Sucee: Köszi, valami félreértés miatt került ez így oda, korrigáltam a cikket. ajánlott olvasnivaló Ismertető/teszt Ha már unalomig pörgetted az ötödik részt és egy kis nosztalgiára vágynál, fizess elő a season passra, és éld át újra a harmadik részt! 2018. 07. 16. 11:01 | szerző: GeryG | Ismertető/teszt Másokhoz képest talán mértékletesebben, de a Ubisoft is képviseli magát a remaster piacon. Készült már felújítás például egy-két Assassin's Creed, Splinter Cell és Rayman játékból is. A legújabb darab pedig a Far Cry szériából került ki. A Far Cry játékok fejlesztését a második résztől végzik házon belül, ám a második epizód még amolyan "sokat akar a szarka" effektusban szenvedett (más kérdés, hogy az FC2-t és FC5-öt részleteiben összehasonlító video alapján azóta csak visszafejlődés látható a sorozatban... ).

Torrent

Kapcsolódó cikk Far Cry 3 teszt Kövesd az Instagram-oldalunkat! A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

Far Cry 3 – Június 26-án érkezik a Classic Edition

  1. Obi kerti szegély 2
  2. E építési napló admin
  3. Ruha adomány elszállítás
  4. Nissan Leaf használati tanácsok
  5. Szegedi Szabadtéri Játékok 2011, Szeged
  6. Tartalomjegyzek készítése word ben free
  7. Far cry 3 classic edition teszt torrent
  8. Far Cry 3 Teszt / Far Cry 3 Classic Edition - Ismertető/Teszt - Playdome Online Játékmagazin

Far Cry 3 Classic Edition - ismertető/teszt - PlayDome online játékmagazin

Földön, vízen és levegőben harcoltunk a gonosz kalózokkal, illetve a játék második felében a különleges alakulatokkal. 2018-ban ezek az elemek még mindig megállják a helyüket, a baj csak az, hogy azóta menetrendszerűen kétévente kijött egy Far Cry játék, amelyekben pontosan ugyanezeket a tennivalókat adta számunkra a Ubisoft. 2014-ben a Himalája égig érő hegyei között küzdöttünk a korrupt rezsim katonáival, 2016-ban az őskorban védtük meg törzsünk tagjait a kívülállóktól, idén pedig Montana vadregényes tájain harcoltunk a vallási fanatizmus ellen. És akkor még szóba se került a nyolcvanas évek sci-fijeit kiparodizáló Blood Dragon. A Far Cry 3 Classic Edition első elindításakor még éreztem minimális bizsergést, de aztán néhány óra játék alatt ez teljesen elmúlt, már nem akartam teljesen kipucolni a térképet, felszabadítani az összes helyőrséget és megszerezni minden elérhető fegyvert. Hat éve csinálom ezeket rendszeresen, különböző korokban, flórával és faunával körbevéve, egyelőre ennyi elég volt.

Far Cry 3 Classic Edition teszt - megint az őrületbe kerget

far cry 3 classic edition teszt torrent

Persze csak a 2012-es sztenderdek alapján. A kevesebb néha több A csendes-óceáni szigetvilág, az idilli tengerpartok, a buja dzsungel és minden idők egyik legemlékezetesebb főgonosza adja az FC3 varázsát. Hat évvel ezelőtt képtelen voltam lerakni, annyira megfogott változatos játékmenete, a karakterek sokszínűsége és a rengeteg tennivaló, ami mellett egy percig sem unatkoztunk a játékban. Volt benne lopakodás, bázisfelszabadítás, pezsgő tűzharc, vadászat ritka állatokra, autóversenyzés, magunknak varrhattunk felszerelést az elejtett állatok bőréből, és értékes főzeteket készíthettünk a leszedett növényekből. ■ További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára: Far Cry 3 hozzászólások (4) Sucee 2018. 11:10 " Hiába klasszikus kiadás, a játékhoz már hozzájutni sem a klasszikus módon lehet. Ugyanis csak a Far Cry 5 season passának részeként lehet megszerezni. " " És mivel eleve csak az ötödik rész mellé lehet megszerezni (... ) " Ez totál téves. Bárhol megvehető külön dobozosan és digitálisan is, annyi, hogy season passosok egy hónappal előbb játszhattak vele, májusban.

A francia kiadó szinte a semmiből hozta vissza a Far Cry-sorozatot a Crytek távozása után. Első házon belüli próbálkozásuk, a Far Cry 2 afrikai szavannáját járva örömünk nem volt felhőtlen, lévén a Ubisoft nem találta el a súlypontokat, és túlságosan repetitívvé vált a játék. A 2012-es Far Cry 3-mal viszont joggal kiálthattak heurékát a fejlesztők: az arányok rendben voltak, a játékos a saját vérmérséklete szerint haladhatott előre, a sztori élvezetes volt. Főleg, hogy egy olyan markáns főgonoszt kaptunk, mint Vaas, akinek a későbbi részek antagonistái is csak előre köszönhettek. Sikerült élettel megtölteni a trópusi szigetvilágot, de utána kissé megtorpantak a montreali srácok. A Far Cry 4 a Himalája hegyvidékére ültette át a meglévő receptet úgy, hogy nem sok pluszt adott hozzá, a Far Cry: Primalt pedig csak az mentette meg, hogy más játékok addig nemigen nyúltak az őskor témájához. Nyilván piszok hangulatos volt mamutokra és ellenséges előemberekre íjjal és parittyával vadászni, de itt már az egész koncepció kezdett kifulladni.

Az új generációs vasakon sokkal jobb a helyzet, PS4-en 1080p felbontást kapunk alapból (PS4 Prón ez 1440p), Xbox One-on pedig kell elégednünk a 900p-vel (Xbox One X-en is csak 1440p). A PC-n megszokott 60 képkockát gyorsan felejtsük el, be kell érnünk 30 fps-sel, ami egyáltalán nem rossz egy ilyen régi grafikus motortól. Far cry 3 teszt 4 Szabó üveg kft tárnok Ha volna két életem szerző Valahogy sokkal kifinomultabb élményt nyújtanak a modernebb epizódok, főleg, ha az online kooperatív játékmód is a kedvenced közé tartozik. A Classic Editionből kivágták ezt a lehetőséget, ahogyan a térképszerkesztőnek is hűlt helye van, így marad a single kampány. Tartalmilag tehát a kurtára vágott nagy öreg nem versenyezhet a fiatalokkal. Szóval ott van nekünk a még mindig hívogató világ és sztori, valamint az észrevehetően szebb képminőség stabil képfrissítéssel párosulva. Ha nem ajándékként kaptad a Far Cry 5 szezonbérletéhez, 25 euróért nem biztos, hogy jó vásárt csinálsz a Far Cry 3: Classic Editionnel, ha már rongyosra játszottad az eredetit (főleg, hogy az Xbox 360-as verzióval már elboldogul az Xbox One).

Ezt követően az ellenséges helyőrségeket és táborokat kell kitisztítani (ennek módja ránk van bízva), hogy végül a barátságos, addig elnyomás alatt tartott helyiek visszavegyék az irányítást. A harcmodor abszolút rajtunk múlik, választhatjuk a lopakodós gerilla módszert, de akár állig felfegyverkezve be is ronthatunk az ellenség kapuján, és szitává lőhetünk mindenkit. Akárhogy is, fegyverekre és más felszerelésekre szükségünk lesz, és itt jön be a képbe a szerepjátékos vonal. Karakterfejlődés is van, új képességekre tehetünk szert időnként, de sokkal dominánsabb a crafting rendszer. Blanco fehér mosogató Far Cry 3 Classic Edition teszt - megint az őrületbe kerget 👍 Far cry primal teszt Bevezetés és telepítés Ha átnézzük a 2012. évi játékfelhozatalt, akkor elég sok olyan címet találunk, amit óriási várakozás előzött meg, hiszen több kiemelkedőnek tűnő alkotás is megjelent az elmúlt 12 hónapban. Az idei év a harmadik epizódok jegyében telt el, sok játék vált trilógiává: Diablo 3, Mass Effect 3, Max Payne 3, Assassin's Creed 3, valamint a most megjelent Far Cry 3 is.

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024