Kitiltotta a 8 évnél fiatalabb gyerekeket egy debreceni macskás kávézó, miután egy kislány ledobta Oszkárt, a macskát az emeletről, írja a Telex. A macska ugyan megúszta a dolgot komolyabb sérülések nélkül, de a tulajdonosnak elfogyott a türelme. 10-ből 7 család ugyan teljesen normális, de a gyerekekkel olykor gond van, nyilatkozta az oldalnak Karakas Richárd, a Macskávézó tulajdonosa. És ez szerinte a szülők hibája, akik gyakran nem reagálnak semmit, ha a gyerekük íy viselkedik, így történt ez azon orvos szülőknél is, akiknek a lánya Oszkárt lehajította. A 8 évnél idősebbek már jobban látják, mik a tetteik következményei, és a házirendet is el tudják olvasni. Amelyben szerepel, az állatokat nem szabad nyúzni, vagy édes sütikkel tömni - az egyik állat bélrendszere begyulladt az egyik vendégtől kapott tejszínhab miatt, aki így akart vele szelfizni. A 8 éves korhatár több macskás kávézó is bevezette már.

Magyarul

Sha három kedvencével nyitná meg Debrecen első macskakávézóját / Forrás: Sha Yunyi magánarchívuma – Régi vágyam, hogy kávézót nyissak, a kisállatos ötlet azonban akkor alakult ki bennem, amikor az első cicámat befogadtam – mondta a Naplónak Sha Yunyi, a 25 éves kínai egyetemista, akinek jelenleg három házi kedvence van, ők mind nyitottak az emberi szeretetre. A diáklány azt is elárulta, mindenkit szívesen látna a kávézójában, korosztálytól és nemzetiségtől függetlenül; a lényeg, hogy a vendégek szeressék az állatokat. A macskakávézók nagy része egyszerre lakhelyként is szolgál az ott lévő cicák számára. A debreceni kávézó Sha három kedvencével nyitna meg, akik estére hazatérnének gazdájukkal, azonban a későbbiekben a lány szeretne együttműködni menhelyekkel, és onnan befogadni még több szőrmókot, így biztosítva számukra otthont. Debrecen nagyon közel áll a kínai lány szívéhez, mivel már három éve itt él egyetemi tanulmányai miatt. Sha jelenleg még keresi a megfelelő helyet, és reményei szerint minél hamarabb megnyithatja álmai kávézóját.

nyugodt nagyvárosi tiszta 338 program Pontos árakhoz add meg utazásod időpontját! 2 felnőtt Szűrés 1 szűrő beállítva Foglalj gyorsabban Válaszd ki a szűrési feltételek közül a Neked megfelelőket, így egyéni igényeid alapján jelennek meg a szálláshelyek. × Biztonságosabb döntésedhez Ár Összes jellemző megjelenítése Írd ide hova szeretnél utazni, vagy adj meg jellemzőket utazásodra (pl. Balaton, wellness) × Fedezz fel más településeket, szállj meg a közelben akár kedvezőbb feltételekkel! Nagyon jó 213 értékelés Nagyon jó 203 értékelés Nagyon jó 58 értékelés Nagyon jó 40 értékelés Nagyon jó 264 értékelés További szálláshelyek betöltése... Ajándékozz utazást Debrecen városába! -23% 23% kedvezmény Malom Hotel Debrecen 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, hétvégén is, EGÉSZ NYÁRON, extra hosszú érvényességgel Felhasználható: február 7. - szeptember 30. 2 fő, 2 éj, félpanzió 23% kedvezmény 77 800 Ft helyett 59 900 Ft 2 fő, 2 éj, félpanzió Megnézem » Részletek a oldalon Partnerünk ajánlata 9.

Akciós ajánlat, Debrecen - macska - 15 ajánlat - Szallas.hu

A kisállatok a magány leküzdésében is segíthetnek, az idősebbeknek pedig egyfajta biztonságérzetet ad, ha tudják, hogy van egy kis élőlény mellettük. Korábbi riportunkat itt nézhetik meg: Hozzászólás írásához jelentkezzen be! Címlap Debrecen Cívis Értéktár orosz-ukrán háború D2030 Hajdú-Bihar Belföld Világ Gazdaság Mestervizsga Kultúra Kritika Film Zene Színház Képzőművészet Sport Labdarúgás Kézilabda Vízilabda Jeges sportok Küzdősportok Autó-motor Egyéni sportok Más csapatsportok Futsal Kosárlabda Próbajáték Bulvár Életmód Utazás Gasztro Technika Egészség Méltóság Mezeje Mai fiatalok Család Digitális átállás DTV élő Belépés Hibás felhasználói név vagy jelszó!

˝America mura˝ a forgalmas Miami kerületben van, ami közrefogja a város Chuo és Naniwa városrészeit. Állítólag azután nevezték el így, hogy az 1970-es években egy raktárházat átalakítottak, és használt amerikai lemezeket és más dolgokat kezdtek árulni, amelyek az Egyesült Államok nyugati partjáról származtak. A kávézó a macskák ritkán hallható nyávogásától eltekintve csendes. Az üzletnek megszabott nyitvatartási ideje van, és 840 jent (kb 2100 Ft) számolnak fel egy óráért, egy ital pedig 1. 050 jenbe kerül. Yoshida eredetileg egy kutyakozmetikában dolgozott és a kutyák bundáját igazgatta, de egy idő után úgy érezte, elege van abból, hogy mindennap kutyákkal ostromolják. Bár szereti a kutyákat is, és van is egy uszkárja és egy labradorja, munka közben nem akar kutyusok között lenni. Macska a polcon Mi a macskakávézó lényege? Egy macskakávézóban a hangsúly nem az ételre és az italokra esik, hanem arra, hogy a macskák társaságában lazíts. Yoshida azt szeretné, ha a vendégek azért mennének oda, hogy kikapcsolódjanak.

Macskávézó Debrecen - Kávéhá Kávézó A Macskávézó Debrecen belvárosi, csendes szegletėben várja Kedves Vendégeit main coon ill. mentett cicák társaságában. Különleges élményben lehet részetek, ugyanis cicusok mellett fogyaszthatjátok kedvenc sütiteket, kávéitokat. :) Macskávézó Debrecen elérhetősége Adatok: Cím: Ceglėd u. 1., Debrecen, Hungary, 4029 Macskávézó Debrecen értékelései Az egyes oldalakon így értékelték a látogatók a(z) Macskávézó Debrecen helyet 4. 9 Facebook 4. 8 Te milyennek látod ezt a helyet (Macskávézó Debrecen)? Értékeld: Macskávézó Debrecen facebook posztok Oszkár most tudta meg, hogy péntek van... 😹 Ma is vár mindenkit szeretettel a Macskabanda! 🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈 #macskávézó #macskávézódebrecen #Oszkár Macskávézó Debrecen, 2022. 04. 01. Amikor Bendegúz úgy dönt, hogy belepaszírozza a kis vékony testét a ládába és Ő dönti el, hogy a kétlábú mivel szeretne játszani... 😹 Macskávézó Debrecen, 2022. 03. 30. Borzasztó álmosság van! 😴 Szegény Elemérünk tegnap csak alig 18 órát tudott végigaludni, ma reggel is alig hallotta meg a szaftos táp osztást... 😹 Sanyarú cica sors!

Tilos belépni abba a debreceni kávézóba 8 év alatti gyereknek, ahol ledobtak egy macskát az emeletről – Pesti Hírlap

8 5846 értékelés szerint kiváló nyugodt nagyvárosi tiszta történelmi modern "A Nagytemplomot es NAgyerdot is ajanlom. A karacsonyi vasar es dekoracio kulonosen szep volt decemberben es kesoig nyitva vannak boltok, posta, ettermek. "

  1. Macska kávézó debrecen hotel
  2. Macskajaj: szomorú döntést kellett hoznia a debreceni cicakávézónak – videóval - Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei - Dehir.hu
  3. Macska kávézó debrecen hungary
  4. Cloud wifi camera operation manual magyarul
macska kávézó debrecen university

HAON - Cicás kávézó a legújabb trend

Elmondása szerint nyilvánvalóan nem mindegyik vendég olyan macskabarát, aki szeret játszani a macskákkal és eteti őket - van, aki csak relaxálni tér be. Az üzletvezető, Junichi Sakai személyzetként emlegeti a 21 macskát, és hozzáteszi, hogy egy külön szobában pihennek az emeleten, amikor fáradtak. Yoshida azt tervezi, hogy elköltözteti első macskakávézóját a városrészből azért, hogy a szabadon maradt helyet ősszel igazi macskaházzá alakítsa, tatamikkal a földön.

🐈🐈 Nálatok is van ilyen? 😹 Macskávézó Debrecen helyhez hasonló helyek

A kínálatban topkategóriás kávék, koktélok, sörkülönlegességek színes választéka található. A munkatársak mindegyike tanult barista (kávéspecialista), ami a minőséget biztosítja! Bővítjük csapatunk, dolgozz nálunk! Felszolgáló és pultos pozícióra várjuk jelentkezésed. Továbbiak Bővítjük csapatunk, dolgozz nálunk! Felszolgáló és pultos pozícióra várjuk jelentkezésed. იხილეთ მეტი 9 értékelés 1 kérdés és válasz Utazók osztályozásai Kiváló 3 Nagyon jó 3 Átlagos 2 Gyenge 1 Szörnyű 0 Utazói típusok Családok Párok Egyszemélyes Üzleti Ismerősök Időszak Márc–máj. Jún–aug. Szept–nov. Dec–febr. Nyelv Az összes nyelv angol ( 6) magyar ( 2) héber ( 1) Aladar123 írt egy értékelést 2018. okt. Debrecen, Magyarország 12 közreműködés 1 pozitív szavazat A kiszolgálás gyenge, a jegeskávé pocsék, télen nagyon meleg van bent. Nem ez az elsődleges célpont, ha barátokkal kávézóba szeretnénk menni, de ha máshol nincs hely, be lehet ülni. A program dátuma: 2017. november Kasza Monka írt egy értékelést 2017. aug. Debrecen, Magyarország 9 közreműködés Fantasztikus kávé, udvarias kiszolgálás, minőségi ízek!

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024