Hotel: Anna Hotel*** Budapest *** Érkezés: Távozás: Felnőttek száma: Gyerekek száma: 1. gyerek életkora 2. gyerek életkora 3. gyerek életkora Teljes név: Telefon: E-mail: Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.

Helyek

Az összes szoba nemdohányzó és allergiamentes, parkettás padlójú. A Panoráma Hotel szobái mindegyike fürdőszobával, műholdas televízióval, minibárral, hajszárítóval és ingyenes Wi-fi csatlakozással felszerelt. A nagyméretű szobákban DVD lejátszó is található. A Panoráma apartmanok fürdőszobája jakuzzis fürdőkáddal ellátott. A Panoráma hotel reggelizőtermében svédasztalos reggeli várja a vendégeket, igény szerint lehetőség van félpanziós ellátásra. A Panoráma Hotel egész területén díjmentes vezeték-nélküli internet áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda rendelkezik egy különteremmel is, mely max. 20 fő fogadására alkalmas. A Panoráma Hotel parkolójában a parkolás ingyenes. Wellness szolgáltatások Egerben a Panoráma Hotelben: A kikapcsolódásra vágyó vendégeket a Panoráma Hotelben infraszauna, szolárium, pezsgőfürdő és hidromasszázs kád várja. Igénybe vehető még személyes használatú finn szauna, masszázs és talpdiagnosztika is. Programajánlatok Egerben: A Panoráma Hotel angol stílusú, többszörös díjnyertes kertjében ping-pong asztal, lengőteke található és lehetőség van bográcsozásra, nyársalásra és grillezésre is.

Budapest

  • Olcsó romantikus szállás
  • Használt suzuki Csorna - Telefonkönyv
  • Olcsó romantikus szállás hu
  • Olcsó romantikus szállás budapest
  • Always éjszakai betét
  • Olcsó romantikus szállás pécs
  • Chloé new yorkban
  • Desszertek | Konyha | Hasznos ismeretek
  • Az örökös 1973 free
  • Patkó panzió dunavarsány
  • Olcsó romantikus szállás eger
  • Huawei health alkalmazás

Szeged

Panoráma Hotel Eger - Romantikus és elegáns olcsó szállás Egerben Eger 3300 Eger, Joó János u. 9. Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614 A Panoráma Hotel Eger belvárosában helyezkedik el, az egri vár felett. A hotel 14 allergiamentes szobával, angol stílusú kerttel, ingyenes Internettel és wellness szolgáltatásokkal (szauna, pezsgőfürdő, masszázskád, szolárium) várja a vendégeket. A környék számos programlehetőséget kínál az ide látogatóknak pl. termálfürdők, borkóstolás, lovas programok, erdei kirándulások. Panoráma Hotel Eger A Panoráma Hotel Eger belvárosában található, Budapesttől 120 km-re. Az egri vár fölött csendes környezetben elhelyezkedő Panoráma Hotelből csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre és a városra, láthatóak Eger főbb nevezetességei is, például a Minaret, a Bazilika és a Líceum. Panoráma Hotel szobái: A Panoráma Hotel két épületből áll és 14 szobával rendelkezik. A régi épületben antik bútorokkal berendezett szobák találhatóak, az új épületben, melyet 2008-ban újították fel, modern, elegáns szobák várják a vendégeket.

Romantikus csomag félpanzióval - wellness hotel ajánlatok - Romantikus csomag

A vadászházakról további információ a oldalon érhető el. Címlapkép: Getty Images LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS! A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4, 73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5, 49% a THM; a Budapest Banknál 5, 68%; a Sopron Banknál 5, 72%, a MagNet Banknál pedig 5, 73%; míg az Takarékbanknál 5, 78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nyíregyháza

1 - szept. 15. között) és az az Áfa-t. Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely 400, - Ft/éj/fő 18 év felett. Gyermekkedvezmény: babaágyban az elhelyezés ingyenes. 4 éves kor alatti gyermek elhelyezése a szülőkkel egy szobában ingyenes. Pótágy: 5000, - Ft/éj. Szolárium: 400, - Ft/3 perc Masszázs: 4500, - Ft/óra Finn szauna személyes használattal: 4000, - Ft/2 fő/fél óra Nagyméretű pezsgőfürdőkád személyes használattal: 4000, - Ft/2 fő/fél óra Kerékpár bérlés: 2500 Ft/180 perc Üdülési csekk elfogadóhely Check-in: 14:00 órától Check-out: 11:00 óráig.

Panoráma Hotel Eger - olcsó hotel az egri vár felett Egerben

500 Ft / 2 fő / 1 éj-től félpanzióval

olcsó romantikus szállás szeged

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024