Tisztelt Dr. Úr /Nő! Az lenne a kérdésem, hogy a nőgyógyász 40db KLION tablettát irt fel, ebből 20db nekem a másik 20db a barátom részére? Berni Legfrissebb cikkek a témában Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati kérdés témában Kedves Berni! Egyes esetekben az a gyakorlat, hogy a partnert is kezeljük, lehet, hogy itt is arról van szó, bár furcsállom, hogy az orvos nem adott pontos felvilágosítást. Ezt az orvostól kérdezze meg, ugyanis ő tudja pontosan, hogy önnek javasolt hosszabb kezelést vagy a partnert is kezelni szerette volna. Mivel nem ismerem a körülményeket, nem tudok segíteni. Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget. Kérdés: 2010. július 22., 13:14; Megválaszolva: 2010. július 23., 14:48

  1. Budapest
  2. Orvosok

Budapest

klion tabletta nőgyógyászat orvosok
  • Klion tabletta nőgyógyászat mark
  • Lampa etkezőasztal foley clinic
  • Klion tabletta nőgyógyászat d
  • Lola benned élek dalszöveg írás
  • Klion tabletta nőgyógyászat pécs
Nem foglalkoznak problémáival? Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal. Itt választ kap problémáira. Nem találnak Önre a páciensek? Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával! Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10. 000 Ft értékű wellness hotel utalványt.

Súlyos májtoxicitásról/akut májelégtelenségről, ezen belül a beteg halálával végződő esetekről számoltak be Cockayne-szindrómában szenvedő betegek (kora gyermekkorban jelentkező betegség, mely kisnövéssel, látás- és hallászavarral, neurológiai tünetekkel és a szellemi képességek korlátozottságával jár) körében metronidazolt tartalmazó gyógyszerrel összefüggésben. Amennyiben Ön Cockayne-szindrómában szenved, az orvosának gyakran kell ellenőriznie a májfunkcióját a metronidazollal való kezelése alatt és azt követően is. Tájékoztassa kezelőorvosát, és azonnal hagyják abba a Klion infúzió alkalmazását, amennyiben a következő tünetek lépnek fel: - hasi fájdalom, étvágytalanság, hányinger, hányás, láz, rossz közérzet, fáradtság, sárgaság, sötét vizelet, agyagszínű széklet, viszketés. A Klion kezelés ideje alatt tilos alkoholt fogyasztania! Hosszantartó (10 napnál hosszabb) kezelés esetén a kezelőorvos a vérkép ellenőrzését írhatja elő. A Klion infúzió hatóanyaga befolyásolhatja egyes laborvizsgálatok eredményeit.

klion tabletta nőgyógyászat miskolc

Gyermekek és serdülők A Klion infózió gyermekek és serdülők számára is adható a kezelőorvos által meghatározott adagban. Egyéb gyógyszerek és a Klion infúzió Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.

Orvosok

Kérdés: A nőgyógyászom Klion tablettát írt fel, egyszerre este 8 szemet nekem és a páromnak. A leírt mellékhatások a 8 szem bevétele után mennyi ideig tartanak? Visszatérő hólyaghurutom van, és a nőgyógyász ajánlotta a tablettát és a kúpot, hátha a bakteriális fertőzéssel a hólyaghurut is megszűnhet. Lehetséges ez? 52 éves vagyok, a visszatérő hólyaghurutom azóta van, amióta együtt vagyok a párommal - 3, 5 éve. Csontritkulásra szedek Citrokalciumot, D-vitamint és Fortimaxot. 6 évig szedtem hormonkészítmény, abbahagytam, mert félek a mellráktól. Hőhullámok ellen Remifemin pluszt szedek. Köszönöm a válaszát! Válasz: A vaktában kezelés helyett tenyésztést és kenetvizsgálatot kellene végezni, és aszerint gyógyítani. (A hólyag a hüvely felől fertőződik. ) A klimaxosok nagyon fogékonyak a fertőzésekre. Nekem több betegem már 10 éven túl szedi a hormont, és soha sem volt gond. A családban is szedik. Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon () a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a menopauzáról írottakat.

Mint bármely gyógyszerrel szemben, a Klion infúzióval szemben is kialakulhat túlérzékenységi reakció. Ezért felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben a következő tünetek bármelyikét észleli, feltétlenül forduljon azonnal kezelőorvosához: - bőrkiütések, viszketés, az arc, az ajak vagy a torok ödémás duzzanata. A mellékhatások besorolása az alábbiak szerint történt: Nagyon gyakori: (10 emberből 1-nél többnél jelentkezhet) Gyakori: (10 emberből legfeljebb 1-nél jelentkezhet) Nem gyakori: (100 emberből legfeljebb 1-nél jelentkezhet) Ritka: (1000 emberből legfeljebb 1-nél jelentkezhet) Nagyon ritka: (10 000 emberből legfeljebb 1-nél jelentkezhet) Nagyon gyakori mellékhatások: - fejfájás - hányinger. Gyakori mellékhatások: - alhasi fájdalom (alhasi görcsök) - hasmenés. Nem gyakori mellékhatások: - étvágytalanság - fémes szájíz - hányás - lepedékes nyelv - zavartság, depresszió - álmosság - szédülés - végtagzsibbadás - görcsrohamok - a mozgás összerendezettségének zavara - idegrendszeri elváltozások (gyengeséggel, bizsergéssel a végtagokban) - allergiás vizenyő (angioödéma) - viszketés, bőrkiütés, csalánkiütés - láz - fehérvérsejtszám-csökkenés - vizeletürítési zavar - vizelettartási nehézség (inkontinencia) - húgyhólyag-gyulladás - a nemi szervek gombás fertőzése (pl.

klion tabletta nőgyógyászat magánrendelés

| Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Milyen a Klion infúzió külleme és mit tartalmaz a csomagolás? 100 ml töltettérfogatú színtelen vagy enyhén zöldes színű tiszta, steril, vizes oldat. 100 ml oldatos infúzió sárga lepattintható műanyag védőlappal, rolnizott alumíniumkupakkal és gumidugóval lezárt színtelen infúziós üvegbe töltve. 10 x 100 ml infúziós üveg gyűjtőcsomagolásban.

Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található. Üdvözlettel: dr. Petróczi István Kapcsolódó cikkek a Menopauza rovatban olvashatók. 2014-09-06 19:38:02 | menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024