Hivatalos: Bővült a 2020-as F1-es versenynaptár – Inter Cars Online Magazin Kihagyás 0 Bejelentette a 2020-as Forma-1-es versenynaptár hátralévő futamait az FIA. Ez alapján egy újabb nagy visszatérő helyszínre is ellátogat majd a mezőny, nevezetesen Isztambulba, ahol utoljára 2011-ben versenyeztek. Az eddig ismert naptár utolsó versenye a november 1. -jei Emilia-Romagna Nagydíj volt. Őt fogja 15. -én követni a Török Nagydíj. Isztambul után jön majd két hét szünet következik ismételten, és a várakozásoknak megfelelően a Közel-keleti triplázással zárul majd a 2020-as F1-es világbajnoki sorozat. Bahrein két (a második Szakhíri Nagydíj néven), Abu Dhabi pedig egy futamot fog rendezni november végén és december elején. Az idény így összesen 17 futamot tartalmaz, ilyen kevés Nagydíjra pedig utoljára 2009-ben került sor. Az Intercity Istanbul Park versenypályára még vár a homologizáció, ám ez csak pusztán formalitásnak tűnik. "Büszkén jelentjük be, hogy Törökország, Bahrein és Abu Dhabi is részese a 2020-as Forma-1-es naptárnak.
  1. Forma 1 2020 Versenynaptár
  2. Hivatalos: Bővült a 2020-as F1-es versenynaptár – Inter Cars Online Magazin

Forma 1 2020 Versenynaptár

F1 2022 Versenynaptár. Az elmúlt szezonokban inkább a színvilág volt a nagyobb kérdés, most. # futam dátum helyszín kör. Fotók A 2022es F1es autó a csapatok fényezéseibe from Ez a nyitott karosszériás versenyautók legmagasabban rangsorolt kategóriájú bajnoksága. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A bajnokságot a nemzetközi automobil szövetség szervezi és bonyolítja le. A Teljes 2022 Évi Forma 1 Versenynaptár Megtekinthető Itt: Az elmúlt szezonokban inkább a színvilág volt a nagyobb kérdés, most. Ez a nyitott karosszériás versenyautók legmagasabban rangsorolt kategóriájú bajnoksága. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Túl Sok Meglepetés Nincsen, De Azért Most Mégiscsak Hivatalossá Vált. Helyette a török nagydíj kaphat helyet a szezonban.

Hivatalos: Bővült a 2020-as F1-es versenynaptár – Inter Cars Online Magazin

Csütörtök reggel, a belgiumi versenyhétvége kezdete előtt adták ki a jövő évi versenynaptárt, amely 22 futamot tartalmaz. Eszerint a 2020-as lesz a Formula–1 történelmének leghosszabb idénye. A 2020-as Magyar GP-t augusztus 2-án rendezik a Hungaroringen (Fotó: AFP) Bár az idei Német Nagydíj alatt úgy tűnt, hogy a mezőny 2020-ban is visszatérhet a Hockenheimringre, a jövő évi (hivatalos) versenynaptárban mégsem kapott helyet Németország. Új helyszín lesz viszont Vietnám, ami az idény 3. fordulójának ad otthont, valamint visszatér a versenynaptárba Hollandia. Mint a napokban kiderült, "megmenekült" a Spanyol GP, vagyis a mezőny 2020-ban is összecsap Barcelonában, így összesen 22 országban rendeznek F1-es versenyt jövőre. Az idény – ahogy a korábbi években is – Melbourne-ben kezdődik, a szezonzárónak továbbra is Abu-Dzabi otthont. Magyarország a 13. állomásként, július 31. és augusztus 2. között látja vendégül a mezőnyt. Egyedül az Olasz Nagydíj nem rendelkezik még szerződéssel a következő idényre, de nagy eséllyel a jövő heti, monzai hétvégén sor kerül a hosszabbításra.

  1. Hiteltörlesztési moratórium meghosszabbítása
  2. Nagy virágos tapéta
  3. Mikó istván ügyvéd
  4. Vörösbab konzerv receptek szaftos
  5. F1 2020: itt a hivatalos versenynaptár, benne a 22 futammal
  6. Komló sztk fül orr gégészet rendelési idő
  7. Parlamenti képviselők fizetése 2019
  8. 10 vidéki fagyizó, ahova feltétlen érdemes betérni! | Mindmegette.hu
  9. Orlay Szombathely Honlap – Tryth About Leea
  10. Manul macska ára 10 cm
  11. Gödöllő Hipermarket | Áruház | Tesco
  1. Izsó miklós táncoló parasztok
  2. Eddy k menyasszonyi ruha
  3. Baja bokodi út ut dallas
  4. Budai gyermekkórház gasztroenterológia
  5. Vivaldi négy évszak near field communication
  6. Iroda takarítás budaörs
  7. Autópálya matrica büntetés mikor küldik
  8. Ballagasi ruhak lanyoknak
  9. Adrenaline ps vita
  10. Baxi ecofour 24f fali turbós kombi gázkazán szerelő
  11. Vonat radar 24
  12. Obi kerti tipegő
  13. Mirelit zöldborsó level 1
  14. Meg and chris kissing suzy kolber
  15. Eladó lakás bodajk lakótelep

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024