Soha nem hittem volna, hogy egy fogorvosi rendelőbe mosolyogva megyek be! Profi és végtelenül kedves csapat, csak ajánlani tudom! Nagy Judit VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT! Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9. 00-20. 00 Hétvégén zárva tartunk. +36 1 214 3551 / +36 30 530 2606

Dr. Volom Dental | Prémium fogászat Budapesten

Ennek többféle módja lehet az implantátumtól a koronán és hidakon át a kivehető protézisig. Klinikánkon lehetőség van direkt hidak készítésére is, amihez nem kell lecsiszolni a szomszédos fogakat. Bármelyik típusra essék is a választás, mindegyik megoldásra igaz a kiemelkedő esztétikum, a kényelmes hordás és a jó használhatóság. Pácienseink sajátjuknak érzik a fogpótlásainkat. KÜLÖNLEGES KEZELÉSEK Ébredjen kipihenten! A Volom Dentalnál olyan különleges kezelések is elérhetőek, melyekhez más fogászatokon nem juthatnak hozzá. Ilyen a bruxizmus (fogszorítás/csikorgatás) kezelése valamint a migrén és a horkolás gyógyszermentes fogászati terápiája. FOGORVOSAINK Az Önök mosolya a mi örömünk is Csapatunkat tehetséges, ambíciózus orvosok alkotják, akik fiatal koruk ellenére nemcsak kitűnő szakemberek, hanem ugyanakkor kedves, közvetlen és empatikus fogorvosok. Nem véletlen ez, hisz eleve ilyen kollégákat kerestünk. Klinikánk vezetője, az intézmény orvosigazgatója Volom doktor, aki sok évtizedes tapasztalattal a háta mögött, elismert nemzetközi előadóként kiemelkedő szakmai hátteret biztosít számukra.

Premium Dental - Budapest, XII. kerület - Foglaljorvost.hu

Visszajáró vendégeink elégedetten csettintenek egy-egy kezelés után. Kapcsolat Könnyű megközelíthetőség A Kálvin Dental Budapest szívében, az Üllői út elején található a 16/B szám alatt, Kálvin tértől mintegy 150 méterre található. Könnyen megközelíthető BKV-val és gépjárművel egyaránt. Kapcsolat Hívjon minket bizalommal! Teljes körű fogászati ellátás Célunk, hogy fogászatunkon teljes körű ellátást tudjunk biztosítani pácienseinknek. A szakértelem, a barátságos környezet és a fájdalommentes kezelés a legfontosabb, hiszen, számunkra az Ön mosolya a legfontosabb. Fogszabályozás A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikájának a kialakítása, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése, amelyek a fogak, és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhatnak. Tovább információk erről: fogszabályozás Szájsebészet A szájsebészet elsősorban a fogak és az állcsontok betegségeivel foglalkozik. Orvosaink, amennyiben lehetséges, a fogmegtartó sebészeti beavatkozásokat választják.

PREMIUM DENTAL - fogászat, szájsebészet, implantológiai centrum, Buda

Fogászati rendelő Budapesten Ahol csak az Ön mosolya számít! Üdvözöljük a Kálvin Dental fogászati rendelő oldalán! Budapest szívében, a Kálvin tértől 1 percre található fogászati rendelő és ügyelet, a Kálvin Dental. A legújabb technológiával, és eszközökkel felszerelt, modern fogászati rendelő barátságos környezetben több mint 4 éve várja pácienseit. Kiemelkedő szaktudású orvosaink nyugodt légkört, és fájdalommentes kezelést biztosítanak minden páciensnek. Több mint 4 éves nyitott fogászati rendelőben eddig több ezer elégedett páciens visszajelzése alapján mondhatjuk, hogy a Kálvin Dental fogászat napjaink egyik legsikeresebb rendelője. Nincs olyan fogászati eset amit ne tudnánk megoldani. Összesen 10 fogszakorvos 4 székben azonnal tudja fogadni probléma esetén. Keressen minket bátran. Kapcsolat Bejelentkezés Miért válassza a Kávin Dental-t? Célunk, hogy fogászati rendelőnkben nyugodt, barátságos környezetet teremtsünk pácienseink részére. Fájdalommentes kezeléssel biztosítsuk a pozitív élményeket, hogy visszatérő vendégként a jövőben minket válasszanak.

Kezdőlap

premium dental budapest magyar

Kútvölgyi PREMIUM DENTAL - egyedülálló budapesti fogászat - YouTube

Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted? nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat. Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran! Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta! A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően: Felhasználási feltételek Rendelő Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása Mi volt a legkellemesebb tapasztalatod?

Digital Dental Art Budapest- Személyre szabott fogászati kezelések

  • Premium Dental - Budapest, XII. kerület - Foglaljorvost.hu
  • Csipkebogyó mikor érik
  • Adamo hinta jófogás en
  • Dr. Volom Dental | Prémium fogászat Budapesten
  • Fogászati rendelő és ügyelet Budapesten – Kálvin Dental – Fogászat Budapest belvárosában – barátságos környezet, elérhető áron, kiemelt orvosi szaktudás, fájdalommentes kezelések.
  • Kör alakú járóka
  • PREMIUM DENTAL - fogászat, szájsebészet, implantológiai centrum, Buda

"Csúcstechnika biztosítja a sterilitást, a fájdalommentességet, és innovatív eljárásokra törekszik az egész csapat, ha egy fog megmentése a tét. " ​ ​ RENDELŐNKBEN A LEGSZIGORÚBB COVID BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOKAT ALKALMAZZUK Elsőkként tettünk le az asztalra egy olyan intézkedés-csomagot, amit több rendelő is átvett és azóta is alkalmaz. Az eredeti protokollon - időnket és anyagi eszközeinket nem kímélve - még tovább finomítottunk, így bátran állíthatjuk, hogy mostanra minden szinten felkészültünk a COVID-19 kivédésére. LEGFONTOSABB ÉRTÉKEINK ÖNT SZOLGÁLJÁK KIEMELKEDŐ SZAKTUDÁS Fogorvosaink nem mindennapi képességű szakemberek. Kimagasló professzionalizmusuk tehetségük mellett a folyamatos tanulásnak, hazai és külföldi továbbképzéseken való részvételüknek köszönhető. Fogászati klinikánk vezetője, Volom doktor maga is elismert nemzetközi eőadó. MAXIMALIZMUS Nem elégszünk meg a majdnem vagy elég jóval, a tökéletességre törekszünk. Ezt biztosítják fogászati rendelőnk által használt prémium anyagok és innovatív technológiák is.

bordó női cipő

Mohás Eszter Fogorvos 2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Főként fogmegtartó kezeléseket és fogpótlások elkészítését végzem. Jelenleg fogszabályozó szakorvos jelölt vagyok. Fontos számomra a nyugodt légkör megteremtése, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítása. Célom, hogy pácienseim félelem nélkül térjenek vissza hozzám. Dr. Daubner Roland Általános fogorvos 2016 ban végeztem summa cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. A munkám során elsődleges a fájdalom és az atraumatikus kezelés, az orvos-beteg bizalmi viszony kialakítása. Egy olyan ellátást szeretnék végezni ahova a beteg mindig bizalommal és félelem nélkül visszatér. Sokszor a páciensek rettegve, szorongva ülnek be a fogorvosi székbe. ezért elsődleges célom a beteg megnyugtatása, félelmeinek eloszlatása. Munkám során arra törekszem, hogy egy megfizethető, minőségi munkát nyújtsak egy nyugodt, barátságos környezetben, ahova a beteg mindig bizalommal visszatérhet.

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024