Mozzarellás paradicsomsaláta Recept típusa: Ebéd, Reggeli, Uzsonna, Vacsora Konyha: Görög, Magyar Átlagos értékelés: (5 / 5) Előételnek, vagy sültek, grillhúsok mellé, reggelire pirítóssal, de önmagában is fogyasztható ez a finom paradicsomsaláta. Bővebben

Worcester szósz receptek - nemzeti ételek Worcester szósz felhasználásával

worcester szósz reception worcester szósz recept 1 worcester szósz receptions

284 egyszerű és finom worcestershire szósz recept - Cookpad receptek

A különböző szószok kiválóan alkalmasak arra, hogy a húsételeket teljesen új ízvilágban varázsolják újjá. Egy egészen pompás aromájú, illatú szószban úszó puha, omlós hús biztosan felejthetetlen gasztró élményt nyújt, akár egy átlagos hétköznapi ebéd is feldobható vele. A worcester szósz igen változatosan felhasználható, akár grillezéshez, pácoláshoz is alkalmas. Ez a markáns ízű és illatú ízesítőszer teljesen megváltoztatja a húst, elképesztően finom lesz tőle. Én ezt szeretem, mert jó az ára és biztosan gluténmentes. A sütés végén érdemes hozzáadni a húshoz, nagyon jó illat lesz azonnal, alig lehet kibírni, hogy ott és azonnal ne egyél a húsból. Érdemes játszani is ezzel a remek szósszal, még pikánsabbá tehető az alábbi recept alapján. Hozzávalók: 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, csipetnyi zúzott chili paprika, 400 gramm hámozott apróra vágott paradicsom, 80 g cukor, 2 evőkanál almaecetet, 2 evőkanál Labeta Worcestershire szósz, 1 evőkanál paradicsompürét, kevés olaj Elkészítés: Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, chili paprikát.

Tizennégy nappal később a szósz készen áll. Kivesszük a táskát, és dobjuk el, már nincs rá szüksége. Öntsük a kapott ízesítést kis műanyag palackokba vagy üvegekbe. Kívánatos, hogy a tartályok ne legyenek átlátszóak, hanem sötétebbek. A kész mártást csak hűtőszekrényben tárolja, alkalmanként rázva.

Sajnos, nem található a keresési feltételnek megfelelő tartalom. Próbáljuk meg újra, más kifejezésekkel. Keresés:

  1. Worcestershire szósz | Receptváros
  2. Worcester szósz reception
  3. Házi Worcester szósz - Kertkonyha
  4. A titokzatos Worcestershire-szósz - Magyar Konyha
  5. Worcester szósz recept z
  6. : Melyek a Worcester szósz legfontosabb összetevői?

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024