Magukról némileg zavaros megfogalmazással azt írják, hogy "Egy szerető család vagyunk, akik elhívásuknak érzik a nemzetünk és városunk szellemi megváltoztatását és ennek érdekében közbenjárunk és kiáltunk és imádkozunk az elveszettekért", és hogy "Küldetésünk, hogy só és fény legyünk ebben a világban és az életmódunkkal irányt mutassunk az elveszett világnak". A videót itt tekinthetik meg, kétségtelenül kihagyhatatlan élmény: Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

Így vezetik meg a embereket a valláson keresztül: Orbán Viktorért való imádkozásra szólított fel egy nő! | Kimondott Igazságok

  1. Közös imával erősítették meg Orbán Viktor miniszterelnökurat Miskolcról - VIDEÓ | CIVILHETES
  2. Újszövetség gyülekezet orbán viktor vogel
  3. Autószervizek Pécs | Magyarország legnagyobb szerviz keresője. Több mint 1000 autószerviz egy helyen
  4. Újszövetség gyülekezet orbán viktor arcane
  5. Szabadhirek.hu
  6. Újszövetség gyülekezet orbán viktor axelsen
  7. Dorog hétvégi orvosi ügyelet miskolc
  8. Eladó ház kunágota
  9. Újszövetség gyülekezet orbán viktor ianoukovitch

Az Újszövetség Gyülekezet egy fideszes szekta?

újszövetség gyülekezet orbán viktor and rolf

And rolf

Újszövetség Gyülekezet - Miskolc - YouTube

Szabadhirek.hu

Ezek mellett arra is kéri az Urat, hogy az "alkalmatlan" és "gonosz" emberektől szabadítsa meg a Parlamentet. Mondjuk ezt mi is kérjük.

Mindeközben a miskolci ÚjSzövetség Gyülekezet nevű karizmatikus kisegyház miséjén

Most hogy nagyban megy a vita az uniós költségvetésről, érdemes... A Momentum új elnöke nem takarékoskodott a drámai hatású mondatokkal a legújabb üzenetében: szerinte Donald Trump is úgy hergelte... Újra egymásnak ment Jakab Péter és Orbán Viktor a parlament mai ülésén. A Jobbik frakcióvezetője tolvajnak nevezte a minisztereln�... A Nemzeti Választási Iroda most, de négy esztendővel korábban is levélben kereste meg a magyarországi lakcímmel nem rendelkező vál... Ez itt a NER-lista, a Fidesz top ügyleteit, szereplőit bemutató sorozat második része. Mostantól két hetente megismerhetsz egy kiseb... Még hajnali egykor se hagyták abba a munkát február elején a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai építkezésén. A szomszédos ház la... A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) foglalkozás szintű keresetstatisztikája alapján a vezető beosztásban dolgozók bruttó átlagke... Letartóztatták a fonyódi végrehajtót - derül ki a Népszava helyszíni riportjából. A riport szerint a fonyódi Balaton Áruház utc... ÉLETÚT - Soros-ösztöndíjat kapsz, aztán Soros neked a világ gonosza.

Build

Kb. egy-másfél hétig keringett egy videó, amely a logója szerint az Új Szövetség Gyülekezet eseményének egy részét mutatta meg az internet népének. Egy furcsa nyelven imádkozó nő van rajta, aki szinte több érthetetlen szöveget mormol el, mint amit érteni lehet. Az kivehető, hogy főként Orbán Viktorért és az ő kormányáért szól az imádság, és még valamennyire az egész polgármesteri hivatalért is. Minden bizonnyal százázrek látták már az eredeti verziót, amit az eredeti helyén már nem lehet megtalálni. Viszont készült belőle egy megzenésített verzió, ez terjed most tovább. Jelenleg félmilliós nézettségnél tart. A 444 cikkének egy részletét tették a leírásba, amely így szól: "A Magyarországon is elég népszerű karizmatikus kisegyházak miséin nem számítanak ritkaságnak a nem hívő többség számára leginkább az ördögűzéses filmekből ismerős jelenetek: gutaütéses rángatózás, vitustánc, hisztérikus nevetés és az úgynevezett nyelveken beszélés. A karizmatikusok – ebbe a csoportba sorolható például a Hit Gyülekezete és Orbán Gáspár rövid életű Felháza is – többek között abban hisznek, hogy a Szentlélek közvetlen eltöltheti a hívőket, és jól látható és hallható adományokban részesítheti őket.

Közös imával erősítették meg Orbán Viktor miniszterelnökurat Miskolcról - VIDEÓ | CIVILHETES

Ahogy a korábbi, hóli-hóliként is ismert videó, ez a felvétel is a miskolci ÚjSzövetség Gyülekezet nevű karizmatikus kisegyház miséjén készült. A színpadon egy Dominka nevű hölgy vezette le az "imát", amiben "megerősíti miniszterelnökünket". Az elhangzott mondatokat többszöri meghallgatásra is nehéz értelmezni nyelvtanilag, de a vessző helyett is használt "Uram" szó után minden bizonnyal Orbán Viktor neve hangzott el a legtöbbször. Azt is megtudhattuk, hogy a gyülekezetbe nem kritizálni vagy ítélkezni jöttek, hanem Orbán Viktort és az operatív törzset áldani (az sajnos nem derült ki, hogy melyik operatív törzsről van szó, … Ahogy a korábbi, hóli-hóli ként is ismert videó, ez a felvétel is a miskolci ÚjSzövetség Gyülekezet nevű karizmatikus kisegyház miséjén készült. Az elhangzott mondatokat többszöri meghallgatásra is nehéz értelmezni nyelvtanilag, de a vessző helyett is használt "Uram" szó után minden bizonnyal Orbán Viktor neve hangzott el a legtöbbször. Azt is megtudhattuk, hogy a gyülekezetbe nem kritizálni vagy ítélkezni jöttek, hanem Orbán Viktort és az operatív törzset áldani (az sajnos nem derült ki, hogy melyik operatív törzsről van szó, de feltételezzük, hogy a járványügyire gondolt a költő).

újszövetség gyülekezet orbán viktor axelsen

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024