Kostas jelenleg kétoldalú szerződést kötött a Mavericks-szel. Osztja idejét a Mavericks és a G-League Texas Texas Legends társult tagjai között. Amíg Giannis csodálatos voltkosárlabda pályafutása mellett ő is érdekes szerelmi életet kapott. Kapcsolatban volt egy Mariah Riddlesprigger nevű hölgynel. Mariah röplabdázott a Rice Egyetemen. A kaliforniai Fresno-ban született és nevelkedett Mariah a Bullard Középiskolában, majd a Rice Egyetemen ment. 2014-ben sportirányítási diplomát végzett, és a diploma megszerzése után két évig az NBA-n is internált. Giannis és Mariah boldog kapcsolatot élvezik, és mindkettő Milwaukee-ban lakik. Mindig együtt, látva a kettő közötti szerelmet, őszintén mondanád, hogy örökké boldogan élnek, és a legjobbakat kívánjuk nekik. Magassága és súlya A kosárlabda egy játék magas emberek számára, és ebben, a görög őrült természetesen nem találta vágyat. Bár ő nem a legmagasabb, aki valaha is NBA-bíróságon játszott, 2, 11 méter (6 hüvelyk) magassága csak alkalmas arra, hogy látja őt a bíróságon végzett feladataival, csakúgy, mint a 101 kg vagy 222 font súlya miatt nincs tolódás a bíróságon.

Ismerje meg az Antetokounmpo testvéreket, a görög kosárlabda Prodigies-t - Utazás - 2022

Az erőteljes alakjáról, gyorsaságáról és atlétikájáról híres görög profi kosárlabdázó, Giannis Antetokounmpo valóban az NBA egyik nagy sztárja, aki jelenleg a kosárlabda játékában is beírja nevét. Ez a finom nevű görög kosárlabda csillag félelmetes ellenség, valamint kulcsfontosságú szövetséges a pályán - precíz passzai, agresszív ütései, robbanékony lövései és összehangolt repülései intelligenciájáért és összetéveszthetetlen játékstílusáért beszélnek. Giannis Antetokounmpo életrajzunkban betekintést nyújtunk az NBA játékos hírnevének, tényeinek, gyermekkorának és személyes életének növekedésébe.

Kalandjai

2014-ben debütált a görög szenior válogatottban a FIBA ​​kosárlabda-világbajnokságán. kirándulás a 2015. évi Eurobasket-n, ahol a bajnok Spanyolország kiesett a nyolcaddöntőben. A görög válogatottal a 2016-os torinói FIBA ​​olimpiai világselejtező tornán is versenyzett, ahol Horvátország megverte őket. -> Giannis Antetokounmpo Magánélet Az Antetokounmpo név eredetileg Adetokunko volt, ami azt jelenti, hogy "a korona hazajött". Az Antetokounmpo név azután ragadt el, hogy a görög tisztviselő tévesen írta apja nevét. Apja, Charles 2017-ben, 54 évesen hunyt el. Anyja, Veronica, Antetokounmpo néven, nigériai vezetéknév, Ougko. Apja a joruba törzsből származik Nigériából, míg édesanyja az igbo törzsből származik. Az Antetokounmpo testvérek aktív kosárlabdázók. Csapattársa volt Thanasis és Kostas testvéreivel Filathlitikoszon. Antetokounmpo és idősebb testvére, Thanasis csökkentett, három hónapos kötelező katonai szolgálatot teljesítettek, amely közös a görög állampolgárok számára. Antetokounmpo jelenleg Mariah Riddlespriggerrel randevúzik.

Hány tengerparton kamu napszemüveget áruló migránsnak teljesül minden vágya? Egynek már biztosan! | 24.hu

Között

  1. Pollen allergia vizsgálat rash
  2. Antetokounmpóék kicsit belezavarodtak a mezcserélgetésbe - videó
  3. Giannis antetokounmpo testvérek film
  4. 237-es busz megállók, útvonal, menetrend - Szentlélek tér H irány - Budapesti tömegközlekedési járatok
  5. Autós kulcstartó bolton

Meet testvérek - Megfelelnek az antetokounmpo testvéreknek, a görög kosárlabda csodáknak | Európa

A Milwaukee Bucks sorozatban hatodik győzelmét érte el, amivel átvette a keleti főcsoport vezetését az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján. Az előző idény legértékesebb játékosa (MVP), Jannisz Antetokunmpo szezonbeli második tripla duplájával, 24 ponttal, 19 lepattanóval és karriercsúcsot jelentő 15 gólpasszal vette ki részét a sikerből. A Portlandben visszatérését követően másodszor lépett parkettre a tízszeres All Star-válogatott Carmelo Anthony, aki 18 pontot szerzett. A mérkőzés összefoglalója: A másik csütörtöki mérkőzésen a New Orleans Pelicans a Phoenix Suns otthonában diadalmaskodott. A vendégek nyerőembere Brandon Ingram volt, aki 28 pontjából 15-öt a zárónegyedben szerzett. Eredmények: Milwaukee Bucks-Portland Trail Blazers 137-129 Phoenix Suns-New Orleans Pelicans 121-124 Borítókép: Gary Dineen/Getty Images

Hány testvére van Giannis Antetokounmpo-nak? Az Antetokounmpo testvérek az NBA-ben - Sporthírek

– mondja a híres edző. És itt kezdődött! Antetokounmpo ekkor kezdett el kosárlabdázni. A későbbi csapattársai az NBA-ben ekkor már évek óta keményen edzettek, ez a fiú pedig kvázi most nyúlt először kosárlabdához. Az edzőnek a családot és csapatát is meg kellett győznie, ez a srác megéri a kockázatot. Filathiltikos klubja munkát ajánlott fel a szülőknek azzal a feltétellel, ha Giannis és Thanasis elkötelezi magát rendszeres edzésekkel. A testvérek pedig ezt komolyan vették, olykor az edzőteremben éjszakáztak, túl kimerültek voltak, hogy hazamenjenek. "15 éves voltam, mikor egy nyári edzésen voltunk, a testvérem, Thanasis volt a csapat sztárja akkoriban. Egy cselezés során sikerült őt kijátszanom, hiába próbálta visszaszerezni a labdát, nem sikerült neki, pontot szereztem. Ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, ha a bátyámat, aki ismeri az összes gyengeségem, ki tudom játszani, akkor bárkit sikerülhet. " Ugyanebben az évben Giannis megnyerte az NBA legértékesebb játékosának díját. Az utolsó meccsei egyikén a Filathitikos ifjúsági csapatában 50 pontot szerzett.

Videó: nem csak egy "nevet" vesz a Bucks Thanasis Antetokounmpóval

Stabilizáció, erősebb nemzetközi jelenlét, budapesti egyetemegyesítés Szeretem az ELTE-t, mert… 18. – Interjú Turcsik Rékával, a GTI HÖK Kommunikációs alelnökével A fiú, aki tinédzserkorában Athén utcáin a testvérével közös edzőcipőjében játszott társaival. A fiú, aki hajdanán vándorló utcai árusként napszemüvegekből, táskákból kereste meg a kenyérre valót. Giannis ma már ünnepelt sztár a kosárlabda világában. Ennek a fiúnak a története következik. Antetokounmpo egészen 18 éves koráig sosem hagyta el az országot, azt a Görögországot, melynek állampolgársága sosem volt az övé. Most, 6 év amerikai tartózkodása után, mikor visszatér, a görögök országuk egyik leghíresebbjeként üdvözlik őt, a multimilliomost, és az egyik legjobb kosárlabda játékost a világon. A 24 éves kosaras nigériai szülők második gyermekeként született 1994-ben, Athénban. A szülők illegális bevándorlókként telepedtek le Európában, az akkori görög kormány nem adott nekik tartózkodási jogot. Így a család, és később gyermekeik is arra kényszerültek, hogy feketén vállaljanak munkát, lakhatásukat a város északi részén, egy két hálószobás lakásban oldották meg. "

A Milwaukee Bucks adott profi szerződést Giannisnak, aki a következő években rengeteg izmot szedett fel magára, megkapta a Greek Freak, vagyis a Görög Szörnyeteg becenevet. De ami ennél is fontosabb: rengeteget tanult a játékról, nemcsak technikailag, de taktikailag is sokat fejlődött. Soha nem láttam még olyan játékost, mint ő. Ezek a számok, amiket most produkál, még csak a kezdet, ha egyszer megtanulja, hogyan kell játszani, akkor megállíthatatlan lesz, ő lehet minden idők legjobb játékosa. Ezt a Bucks legendája, Michael Redd nyilatkozta róla, aki nem kevesebb mint 11 szezont húzott le Milwaukeeban. Giannis miután az Egyesült Államokba igazolt, vitte a szeretteit is: az összes testvérét és a szüleit is magához költöztette. Az egész család együtt élt Milwaukeeban egészen 2017 szeptemberéig, amikor a játékos édesapja 54 éves korában elhunyt. Antetokounmpónak a család mellett rendkívül fontosak a kettős gyökerei is: az NBA Africa nevű kezdeményezésén a származása előtt tisztelegve Nigériát képviselte, de a görög származásával is törődik.

A kosárlabda-védő / őr GiannisAz Antetokounmpo hivatásos kosárlabdázó a Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA) Milwaukee Bucks-szel kapcsolatban. Mivel őt a Bucks választotta ki a 2013. évi NBA-vázlat során, Giannis az NBA All-Star és az All-NBA Second Team kitüntetéseit kapta. A 2017-es lenyűgöző előadás után elnyerte a legjobban javult játékos díját, miközben az NBA védekező második csapatának nevezték el. NBA karrierje előtt Giannis játszotta Filathlitikos nevű görög csapat hivatásosan képviseltette a Görög Nemzeti Kosárlabdacsapatot különböző nemzetközi versenyeken. További információ az alábbiakban: Giannis Antetokounmpo Giannis Antetokounmpo Bio (Életkor) A görög kosárlabda csillag Giannisként születettAntetokounmpo, Athén, Görögország, 1994. december 6. csatlakozott a Filathlitikos görög ifjúsági csapathoz. A baller görög-nigériai etnikai háttérrel rendelkezik. Giannis befejezte a görög kosárlabdázásthárom szezon a Filathlitikos ifjúsági csapattal 2009 és 2012 között. Mivel tizennyolc éves korában profi lett, csatlakozott a Filathlitikos senior csapathoz, ahol egy szezonban (2012/13 szezon) játszott, mielőtt a 2013-as NBA-válogatásra bekerült.

giannis antetokounmpo testvérek videa giannis antetokounmpo testvérek közötti

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024