A magyar válogatott és a Salzburg meccsein már megszokott volt, de a német Bundesliga-csapat, az RB Leipzig hívei először csodálkozhattak rá Szoboszlai Dominik telefonálást mímelő gólörömére. "A szezon után elárulom, kinek és minek szól. Egyelőre azt remélem, hogy néhányszor még bemutathatom ezt – válaszolta Szoboszlai a gólöröme hátterét firtató Bild-kérdésre. Ne maradjon le az ORIGO cikkeiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.

  1. ORIGO CÍMKÉK - Gécsek Fanni
  2. Szerelmes nyaralás: így öleli barátnőjét Szoboszlai Dominik - Fotó
  3. Dúl a szerelem Szoboszlai Dominik és barátnője között – FOTÓ!
  4. Gécsek fanni szoboszlai dominic monaghan

ORIGO CÍMKÉK - Gécsek Fanni

Ezek a sztárhírek is érdekelhetnek, ne hagyd ki őket: Súlyos balesetet szenvedett Rózsa György, szirénázó mentő vitte kórházba Mikor lesz vége? Egyre többen pártolnak el Britney Spears mellől Cinthya Dictator megszegte a Louvre szigorú szabályait, majdnem kidobták a múzeumból Elbűvölő fotót osztott meg kislányukról Tóth Gabi férje Ethan Hawke és Oscar Isaac ezúttal Balatonfüreden jártak

Név: Szoboszlai Dominik (szobi) Született: Székesfehérvár, Fejér Megye, 2000. október 25. Magasság: 186cm Testsúly: 75kg Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó, és az RB Leipzig klub igazolt játékosa támadó középpályás poszton. A The Guardian a világ legtehetségesebb 17 éves labdarúgója közé sorolta 2017-ben, továbbá az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), szintén a világ ötven legtehetségesebb labdarúgója közé sorolta 2020-ban. Sport karrierje Szoboszlai Dominik apja, Szoboszlai Zsolt a Tatabánya egykori játékosa irányítása alatt kezdte el labdarúgó karrierjét 2007-ben, hat évesen, a székesfehérvári Videotonban. A 2015/2016-os szezonban az MTK akadémiájának igazolt játékosa volt. 2016-ban leigazolta az osztrák első osztályú Red Bull Salzburg. Kezdetben a Lieferingben, a Salzburg másodosztályú tartalékcsapatában szerepelt. 2018 májusában kapott játéklehetőséget bajnoki meccsen a Salzburgban. Az első góljára szeptemberig kellett várni, melyet az Osztrák Kupában szerzett. Ezután folyamatosan kezdőként számítottak rá a nagycsapatban, mely kiharcolta a szereplést a Bajnokok Ligája csoportkörében is.

gécsek fanni szoboszlai dominik dan

Szerelmes nyaralás: így öleli barátnőjét Szoboszlai Dominik - Fotó

Szerelmes nyaralás: így öleli barátnőjét Szoboszlai Dominik - Fotó Tombol a szerelem Szoboszlai Dominik, magyar válogatott labdarúgó és csodaszép teniszező kedvese, Gécsek Fanni közt. A focista barátnője, Fanni egy szerelmes fotót osztott meg a követőivel Instagramján. Az RB Leipzig magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik a hét elején jelentett be, hogy végre felépült szeméremcsont-gyulladásából. Emiatt ki kellett hagynia a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot. Most viszont vége van az a rehabilitációnak, így a 20 éves magyar középpályás meseszép párjával, Gécsek Fannival ejtőzött egy kicsit a Balatonon. A pihenésről Fanni tett fel egy fotót Instagram oldalára. A képek tanúsága alapján a fiatal pár jól érzi magát egymás társaságában - írja az Origo. Egy helyen minden, ami foci Eb! Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

gécsek fanni szoboszlai dominik gécsek fanni szoboszlai dominik smith

Dúl a szerelem Szoboszlai Dominik és barátnője között – FOTÓ!

2022. márc 25. 17:05 Dominik tegnap majdnem kiegyenlített a válogatott meccsén / Blikk / Fotó: Zsolnai Péter Szoboszlai Dominik tegnap az utolsó pillanatban majdnem betalált a kapuba, ám végül kikaptak a szerbektől. A meccs végén fiatal focistát szerelme, Fanni vigasztalta. Szoboszlai Dominik nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mivel a karrierje is szárnyal, ráadásul barátnőjével, Gécsek Fannival is egymásra találtak. ( A legfrissebb hírek itt) A csodaszép teniszezővel a középpályás már több, mint egy éve alkot egy párt és teljes összhangban élik mindennapjaikat. Fanni a tegnapi Magyarország-Szerbia mérkőzésre is elkísérte szerelmét, és a Puskás Aréna lelátóján szurkolt neki, amit meg is örökített a közösségi oldalán. A 24 óráig elérhető instagram-történetet itt tudja megtekinteni. (Ez is érdekelheti: "Mi hölgyek vagyunk egymással a legkritikusabbak, szerintem ezen kéne változtatni! ": Lékai-Kiss Ramónáé volt a Glamour-gála legmeghatározóbb beszéde - videó) Szoboszlai Dominik Gécsek Fanni szurkol Magyarország Puskás Aréna Foci szerelem

Gécsek Fanni a focista friss szerelme. Alig egy órája került ki Gécsek Fanni Tiktok profiljára egy montázs, aminben a válogatott focista, Szoboszlai Dominik is szerepel. Ebből persze még nem következik, hogy a teniszező és a labdarúgó egy párt alkotnak, ám több forrásból úgy értesültünk, hogy valóban "összejött" a két sportoló. (null) Gécsek Fanni egyébként a szombathelyi Dobó SE egykori kalapácsvetőjének, az Európa-bajnok Gécsek Tibornak a lánya. Sok boldogságot a fiataloknak. Szólj hozzá!

  1. Tüdőrák végstádium jelei noknel
  2. Szoboszlai Dominikért barátnője, Gécsek Fanni szurkolt a lelátón - Blikk
  3. Gécsek fanni szoboszlai dominik es
  4. Gécsek fanni szoboszlai dominik dr
  5. Lebukott Szoboszlai Dominik: mutatjuk a csodaszép barátnőjét, aki elrabolta a sztárfocista szívét
  6. SZOLJON - Elképesztő alakja van Szoboszlai Dominik csodaszép barátnőjének
  7. Napi SK kedvenc: betűtészta-tányér
  8. Fatmagul 177 resz
  9. Android menü app
  10. Gécsek fanni szoboszlai dominik garcia

Gécsek fanni szoboszlai dominic monaghan

A 2021-es kontinenstornát ágyéksérülés sérülés miatt ki kellett hagynia, mivel a gyógyulás és a rehabilitáció a vártnál hosszabbra nyúlt. 2021 nyarán a szövetségi kapitánytól ismét meghívót kapott, az őszi világbajnoki selejtezőkre. Szoboszlai Dominik fizetése A Lipcsébe való igazolás rendkívül előnyős volt a fiatal játékos számára. A kiszivárgott hírek szerint Szoboszlai Dominik fizetése a Salzburgnál havi szinten 50. 000 euró, azaz közel 19 millió forint volt. A Bajnokok Ligája-elődöntős Lipcsénél ez az összeg kb 200e euróra fog emelkedni. Szoboszlai Dominik barátnője Gécsek Fanni a tenisz sport egyik csinos tehetsége, aki jelenleg Szoboszlai Dominik barátnője. Az ifjú szépség a szombathelyi egykori Európa-bajnok kalapácsvető, Gécsek Tibor lánya.

A képet látva nem is kérdés, mennyire odavannak egymásért: a sportolók egy hajókázás során lettek lencsevégre kapva, ahogy egymáshoz bújva élvezik a vakációzást. A sztárfocista 24 órán át látható Instagram-bejegyzéséből pedig az is kiderült, hogy a két fiatal immáron egy éve alkot párt: Dominik egy ölelkezős képpel lepte meg a követőit, melyhez röviden csak annyit fűzött hozzá, hogy " csodálatos egy év ". És akkor íme, néhány fotó az aranylábú játékos gyönyörű barátnőjéről: (Ez is érdekelheti: Testileg és lelkileg is megviselte sérülése az Eb-ről lemaradó Szoboszlai Dominikot) Szoboszlai Dominik barátnő teniszezőnő szerelem párkapcsolat Gécsek Fanni

Töltsd le alkalmazásunkat Töltsd le alkalmazásunkat

  1. Csősz boglárka bikinis
  2. 999.9 arany árfolyam a z
  3. Mancs őrjárat figura szett 4
  4. Kispest papír írószer szeged
  5. Menyecske utca don pepe
  6. Hólyag eltávolítás után
  7. Balla bútor szerencs
  8. 60 év felettiek oltása
  9. Nek azonosító lekérdezése
  10. Youtube mikulás dalok
  11. Oltási igazolvány angolul
  12. Füles fotel lábtartóval
  13. Trónok harca magyarázat
  14. Nyelőcső polip tünetei nőknél
  15. Konyha nappali egybenyitása
  16. Az meisterteile 5w30
  17. Fujifilm x100 ár pro

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024