Használati utasítás: 15 percig gőzölje az arcát, ezzel megnyitja a pórusokat. Dörzsöljön az arcába egy kis arcolajat vagy hidratálókrémet, hogy a tisztító készülék gyengéden csússzon az arcán. Szerelje fel a megfelelő fejet a tisztítóra. A mitesszerei mértékétől függően állítsa be a tisztító készülék intenzitásszintjét. Helyezze a tisztítót az arcára, és az arc közepétől kifelé mozgassa a készüléket a bőrén. Használat után antibakteriális fertőtlenítőszerrel tisztítsa meg a fejet. Figyelem! Mivel erős a vákuum, ezért ne tartsa a tisztító készüléket egy helyen több mint 5 másodpercig! Jellemzők és műszaki leírások: Eltömődött pórusokhoz való vákuumos tisztító Megnyitja a pórusokat és eltávolítja a mitesszereket Higiénikus használat az ujjai nélkül 2 vákuum intenzitásszint Töltés 2 db AA-s elemmel (nem tartozék) 4 levehető fej Szín: fehér KATTINTS IDE! Mindent OLCSÓN Az egész családnak! Raktárról azonnal és 100% Garanciával! A képek, videók illusztrációk, esetenként eltérhetnek a kézhez kapott terméktől.

  1. Vákuumos mitesszer eltávolító | Lealkudtuk
  2. Vakumos miteszer eltavolito

Vákuumos mitesszer eltávolító | Lealkudtuk

- 1 db Mitesszer eltávolító, vákuumos pórustisztító - 4 db Cserélhető fej - 1 db USB kábel Amennyiben további kérdése van a termékkel, szállítással vagy fizetéssel kapcsolatban, bátran érdeklődjön tőlünk emailben vagy telefonon!

5. A művelet végeztével használj bármilyen pórusösszehúzó terméket (pl. arcmaszk, erre való krémek), hogy elkezdhessen megnyugodni, regenerálódni a bőröd és azért, mert a nyitott pórusokba hamar beülhet a faggyú és az elhalt hámsejtek, amitől ezek a fekete pöttyök kialakulnak és akkor hiába dolgoztál vele! 6. A cserélhető fejeket alaposan tisztítsd meg minden használat után és figyelj arra, hogy óvatosan, nem erőltetve cserélgesd őket, hogy hosszú távon kiszolgálhasson a termék! Lehetőleg ne nyomd nagyon oda a mitesszer eltávolító szívófejét a bőrödhöz. Ha nagyon erősnek érzed, állíts nyugodtan az intenzitásán. FONTOS: a pórustisztító kifejezetten mitesszer eltávolításra alkalmas, a gyulladt pattanásokra ne alkalmazd! A Mitesszer eltávolító, vákuumos pórustisztító tulajdonságai: Méret: kb. 18 x 4. 7 x 4. 7 cm Anyag: ABS műanyag Feszültség: 100-240V, 50-60Hz Teljesítmény: 5W Energiafelhasználás: 5V- 1A Súly: kb. 440 g Töltés: USB-n keresztül Mit rejt a termék doboza? 1 db Mitesszer eltávolító, vákuumos pórustisztító 4 db Cserélhető fej 1 db USB kábel

Vakumos miteszer eltavolito

Lehetőleg ne nyomd nagyon oda a mitesszer eltávolító szívófejét a bőrödhöz. Ha nagyon erősnek érzed, állíts nyugodtan az intenzitásán. Fontos! Gyulladt pattanásokra ne használd! 2db AA elemmel működik, az elem nem tartozék

4. Cserélj fejet rajta a vége felé, hogy teljesen megszabadulhass a póruseltömítőktől! 5. A művelet végeztével használj bármilyen pórusösszehúzó terméket (pl. arcmaszk, erre való krémek), hogy elkezdhessen megnyugodni, regenerálódni a bőröd és azért, mert a nyitott pórusokba hamar beülhet a faggyú és az elhalt hámsejtek, amitől ezek a fekete pöttyök kialakulnak és akkor hiába dolgoztál vele! 6. A cserélhető fejeket alaposan tisztítsd meg minden használat után és figyelj arra, hogy óvatosan, nem erőltetve cserélgesd őket, hogy hosszú távon kiszolgálhasson a termék! Lehetőleg ne nyomd nagyon oda a mitesszer eltávolító szívófejét a bőrödhöz. Ha nagyon erősnek érzed, állíts nyugodtan az intenzitásán. FONTOS: A pórustisztító mitesszer eltávolításra alkalmas, gyulladt pattanásokra NEM! A Mitesszer eltávolító, vákuumos pórustisztító tulajdonságai: - Méret: kb. 18 x 4. 7 x 4. 7 cm - Anyag: ABS műanyag - Feszültség: 100-240V, 50-60Hz - Teljesítmény: 5W - Energiafelhasználás: 5V- 1A - Súly: kb. 440 g - Töltés: USB-n keresztül Mit rejt a termék doboza?

  • Super Dice Letöltés Ingyen 2022 - Nyerőgépes Játék Online
  • Vákuumos mitesszer eltávolító készlet, akkumulátoros - UgyisMegveszel.hu
  • Mitesszer eltávolító, vákuumos pórustisztító | KütyüBazár.hu - Minden napra új ötlet
  • Mitesszer eltávolító, vákuumos pórustisztító | Lealkudtuk
  • Mitesszer eltávolító, vákuumos pórustisztító - TeddVedd
Zavarnak az arcodon megjelenő mitesszerek? Unod már a fájdalmas nyomkodást? Ezt a készüléket Neked találták ki! Segítségével könnyedén és higiénikusan szabadulhatsz meg az arcodon megjelenő mitesszerektől. A mitesszer eltávolító a vákuum erejével gyökerestől tűnteti el őket, hogy újra sima és puha tapintású legyen a bőröd. három erősségi fokozattal és négy cserélhető fejjel minden bőrtípusnak és arctájéknak megfelelő kombinációt megtalálsz. 1. Puhítsd fel a bőröd arcmasszkkal, forró törölközővel vagy gőzöléssel! 2. Válaszd ki az egyik nagyobb átmérőjű fejet és csatlakoztasd a mitesszer eltávolító készülékre! 3. Állítsd be a + és – gombokkal a szívóerő intenzitását és kezd meg az arctisztítást! 4. Cserélj fejet rajta a vége felé, hogy teljesen megszabadulhass a póruseltömítőktől! 5. A művelet végeztével használj bármilyen pórusösszehúzó terméket (pl. arcmaszk, erre való krémek), hogy elkezdhessen megnyugodni, regenerálódni a bőröd 6. A cserélhető fejeket alaposan tisztítsd meg minden használat után és figyelj arra, hogy óvatosan, nem erőltetve cserélgesd őket, hogy hosszú távon kiszolgálhasson a termék!

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024