2020 szep 10 - Írta: Hírösvény - A koronavírus járvány második hulláma lényegesen erőteljesebb, mint az első volt tavasszal. Kecskemét lakossága az első hullám ideje alatt példamutatóan viselkedett, amit ismételten köszönök - adta hírül közleményében Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. Hozzátéve: most sokkal komolyabb a veszély, ezért még nagyobb óvatosságot kell tanúsítanunk. Majd az alábbiakról tájékoztatta a lakosságot: "Az elmúlt napokban minden olyan intézkedést meghoztam, amelynek betartásával és betartatásával közösen lassíthatjuk a járvány terjedését. Ezek értelmében az összes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságra, valamint az összes intézményünkre vonatkozik az a szabály, hogy a dolgozóknak, az ügyfeleknek, a látogatóknak (beleértve például a kiállítótereket, könyvtárat is) kötelező a maszk viselése és érkezéskor a kézfertőtlenítés. 2020. szeptember 11., péntektől a Budai utcai piaccsarnokban minden árusnak és a vásárlóknak egyaránt kötelező a maszk viselése.

  1. — «classic dance
  2. Meghívó kecskeméti konferenciára – Honvédelem és nemzeti ellenállás 1919-1939 | Alföldi Régió Magazin
  3. Election
  4. Visszatért a kötelező maszkviselés Kecskeméten
  5. Intermodális csomópont lesz Kecskeméten 2020-ban | LOGISZTIKA.COM - Az ellátási láncról döntéshozóknak

— «classic dance

A városban eddig is számos beavatkozást végeztek el több neuralgikus közlekedési csomópontban. Ezek egyike a Horváth Döme-Bajcsy-Zsilinszky- Mezei utcák kereszteződése, ahol gyalogátkelőhelyeket alakítottak ki a megnövekedett gépkocsiforgalom miatt. A másik a Könyves Kálmán krt. és az 541-es számú főút csomópontja, ahol jobbra kanyarodó sáv épült. Továbbá korszerűsítették a Piszekút tér parkolóit is. De több helyen újították fel idén a járdákat is, összesen 7. 500 négyzetméteren. Ezek közül a jelentősebb a Bercsényi, az Énekes, a Lóverseny, a Bem, a Liszt Ferenc utcai és a Mindszenti körúti járdák szakaszos javítása volt. – Ezen az úton kell továbbhaladni. Folytatjuk a parkoló fejlesztését például a Szabadidőközpontnál, de a belvárosban is már jelöltünk ki parkolófejlesztésre területet. A nagy forgalmú járdák felülete folyamatosan megújul, és ami a tömegközlekedés fejlesztéséhez kell, a buszmegállók cseréjét is folytatjuk, hogy kényelmesebbé, komfortosabbá váljanak. Valamint azért utcák aszfaltozása is megtörtént és ezek folytatását is tervezzük a 2021-es évben – sorolta Szemereyné Pataki Klaudia.

Meghívó kecskeméti konferenciára – Honvédelem és nemzeti ellenállás 1919-1939 | Alföldi Régió Magazin

  • Kecskemét lakossága 2020 calendar
  • Tartármártás street kitchen
  • Nyíregyháza sóstó szállás félpanzióval
  • Bajor imre betegsége
  • Mennyi higany van a halakban, amelyeket eszünk? | HU.AskMeProject
  • Mikor kezd el nőni a vemhes kutya hasa full

A regisztráció határideje: 2020. 09. 03 éjfél

Election

Kecskemét városát 1, 38 milliárd forinttal kompenzálja a kormány a bevételkiesések miatt. A Magyar Közlöny december 24-ei számában megjelentek szerint a helyi önkormányzatok és a megyei jogú városok országosan több tízmilliárd forintos plusz forrással számolhatnak kieső bevételeik kezelésére. A támogatott önkormányzatok között kormánypárti és ellenzéki vezetésű települések is szerepelnek. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester elmondta, hogy bár egyelőre még mindig jónak tűnnek Kecskemét helyi adóbevételei, sok volt a váratlan kiadás, és egyes gazdasági szereplők is erősen megérezték a pandémia hatását, így az önkormányzatok és az államháztartás egyaránt nehéz helyzetbe került a járvány nyomában járó gazdasági válság miatt. A városvezető azonban azt is hangsúlyozta, örül annak, hogy a kormány megértette, hogy Kecskemétnek amellett, hogy a gazdasági fejlődés útján halad, számos problémát is meg kell oldania. – Az elmúlt évtizedeknek a lemaradt fejlődését próbáljuk pótolni, mi ezen az úton indultunk el – nyilatkozta a Kecskeméti Televíziónak Szemereyné Pataki Klaudia.

kecskemét lakossága 2010 relatif

Visszatért a kötelező maszkviselés Kecskeméten

kecskemét lakossága 2020 printable kecskemét lakossága 2020 election

Intermodális csomópont lesz Kecskeméten 2020-ban | LOGISZTIKA.COM - Az ellátási láncról döntéshozóknak

Tima Zoltán, a Középülettervező (Közti) Zrt. vezető tervezője, a terveket bemutató sajtótájékoztatón Budapesten azt mondta, a projekt tervezése közel egymilliárd forintba kerül. – A kivitelezés költségéhez uniós támogatásra pályázik a város és ha elnyeri, akkor 2020-ra tízmilliárd forintból felépülhet az intermodális csomópont – erről Takács Valentina, a kecskeméti önkormányzat kommunikációs vezetője beszélt. A tervezést egy háromtagú konzorcium nyerte el, ennek vezetője az Utiber Kft., a tagjai pedig az Unitef'83 Zrt. és a Közti Zrt. A közbeszerzés kiírója Kecskemét önkormányzata volt, a finanszírozás pedig az uniós Közop-forrásból történt. Tima Zoltán kiemelte, hogy a jelenlegi vasútállomás funkciója megszűnik, azt az intermodális csomópont veszi át. Megépül két széles és fedett vasúti peron – ezek négy vágányt szolgálnak ki – valamint szintén kettő autóbusz peron. Ezek fölé kerül az új csomópont, amely egy utasforgalmi csarnokot tartalmaz, több kisebb kereskedelmi helyiséggel együtt.

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024