Rescue

Figyelt kérdés Mert tudom van a Labrador Retriever ami rövid szőrű és van golden retriver. A golden retriverre mondják hogy hosszú szőrű labrador? 1/4 anonim válasza: A labrador csak rovid szoru lehet. A goldenre meg nem hallottam, hogy hosszu szoru labrador, de hasonlitanak. 2015. febr. 15. 09:26 Hasznos számodra ez a válasz? 2/4 anonim válasza: Labradorban nincs hoszzu szoru sajna. De ha téli bundát növeszt akkor kicsivel hosszabb legalább:D 2015. 09:30 Hasznos számodra ez a válasz? 3/4 anonim válasza: A labrador labrador, a golden meg golden. Nem is ugyanonnan származnak. Annyi h mindketten retriverek - amely egy gyűjtőnév az apportírozó kutyákra (olyan mint a vizsla - a német, magyar vagy olasz vizslának sincs semmi köze egymáshoz, azon kívül, h ugyanolyan céllal lettek kitenyésztve). Ezen kívül van még 4 retriever fajta. Egyébiránt nincs hosszúszőrű labrador sem, ahogy fekete golden retriever sem. Ellenben van fekete hosszúszőrű retriever, a flat coated retriever. 10:03 Hasznos számodra ez a válasz?

Barna és fekete aranyozók nem léteznek, ezek a kutyák csak aranyszínűek, őzek. Ami a karaktert illeti - vannak különbségek is. Az arany retrieverek nyugodtak, intelligensek, a labradorok egyszerűek, közvetlenek. Ha egy kutyát dobnak a folyóba, szignifikáns különbséget észlelnek viselkedésükben. Golden először azon gondolkodik, hogyan lehet legjobban futni egy bot mögött, megbecsülni a távolságot és sok más tényezőt, és a Labrador szinte azonnal rohan. Ami a vadászatot illeti - Az aranyozók csak a kacsák számára alkalmasak, a labradorok pedig univerzálisabbak, és magukat is hozhatnak. Chesapeake-öböl retriever Ez az egyetlen amerikai retriever. Mivel ezeknek a kutyáknak a préme durva, vastag és rövid, és fülük meglehetősen magas, jobbak a nehéz zsákmányt hozni és hidegen dolgozni, mint a labradorok. Chesapeake nagyon szorgalmas, de ugyanakkor meglehetősen útmutatók és makacsak, ezért sok időt kell fordítani az ilyen kutyák nevelésére és kiképzésére. A Chesapeake-öböl képes megóvni magát, de nem agresszív más állatokkal szemben.

hosszú szőrű labrador rescue
  1. Hosszú szőrű – TordasZoo Állatmentő Farm Alapítvány
  2. Hosszú szőrű labrador puppy
  3. C00008 Női felső ujjatlan /vékony és normál alkatú hölgyeknek/ - "HUNbaby" kalocsai csík mintával - Termék adatlap :: HUNBABY - Kalocsai mintás ruhák és kiegészítők - Magyar Minta Mindenkinek
  4. Juhász Ferenc (költő) – Wikidézet
  5. Labradorban van hosszú szőrű? (6589138. kérdés)
  6. Hosszú szőrű labrador rescue
  7. A világ 5 legritkább kutyafajtája - magna G&T
  8. Foods that promote autophagy
  1. Eladó használt fagyasztószekrény
  2. Nemzetközi gazdálkodás elhelyezkedés
  3. Jaguar f pace teszt reviews
  4. Dr halmos péter
  5. Veres mónika nika
  6. Tv mai műsor este
  7. Fehér pvc cső
  8. Pontosság a mérés mindenekelőtt
  9. Mvm ovit zrt budapest 1158
  10. Mömax szeged nyitvatartás
  11. Eladó lovak facebook profiles
  12. Nike revolution 5 női
  13. Feladat nyilvántartó app for android
  14. Rab árpád jövőkutató
  15. Függőfotel 2 személyes társasjátékok

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024