4/11 anonim válasza: Az én kutyáimnál nagyon bevált. Nagytestű gyapjas kutyám van, korábban minden módszerrel (csepp, nyakörv) próbálkoztunk, és mindig volt benne 2-3 kullancs a nagyobb séták után, akármilyen alaposan átkurkásztam. Mióta Bravectót adok neki (majdnem egy éve), talán összesen találtam benne 2-3 kullancsot, és már mind el volt pusztulva. Drága, de egyelőre úgy néz ki, bevált. Az állatorvosom forgalmazza, tőle tudom beszerezni. 15:38 Hasznos számodra ez a válasz? 5/11 anonim válasza: Remek cucc! Nekünk bevált. Két kutyám van, mind a kettő hosszú szőrű. Előtte próbálkoztam mindennel de semmi sem volt tökéletes. Mióta Bravectot használunk, egy kullancs se volt egyikben sem és allergiás reakció se volt pedig az egyik érzékeny ilyesmire. Én mindenképp ezt ajánlom. 20:19 Hasznos számodra ez a válasz? 6/11 anonim válasza: Elnézést ez valami alternatív - értsd. természetes összetevőjű - kullancs ellenes szer? Valaki felhomályosítana? Köszönöm, 2015. 4. 15:51 Hasznos számodra ez a válasz?

Bravecto 10-20 kg - rágótabletta közepes testű kutyák számára | Vida-Vet Kft.

Sajnáljuk, de a termék már nem vásárolható! Leggyakoribb kapcsolódó termékek Fontos, hogy sötétben és rossz látási viszonyok mellett is szemmel tarthassuk kedvencünket. Számos baleset elkerülhető, ha fényvisszaverő, világító, vagy villogó eszközökkel szereljük fel őket. A Trix... Az árról érdeklődjön!... Az árról érdeklődjön! Hatóanyag: a vakcina adagja (1 ml) tartalmaz: Inaktivált macska panleucopenia- vírus RP1 Inaktivált macska calicivírus RP1 Inaktivált macska herpesvírus RP1. Célállat faj: macska Javallatok: Macskák... Analitikai összetevők: Tápanyag/összetevő Száraztáp Nedves táp Fehérje 22, 0% 10, 0% zsírtartalom 15, 0% 7, 0% Omega-6 zsírsavak 1, 70% 1, 60% Omega-3 zsírsavak 0, 60% 0, 40% nyershamu... Termék: infravörös fülhőmérő. Tápellátás: 3, 0 V AC, egy CR2032 lítium akkumulátor. Fogyasztás: 0, 018 W. Elem élettartama: Kb. 2, 500 mérés (új elem használata esetén). Mérési tartomány: homloknál: 34°C... Az árról érdeklődjön!

Worcester szósz Archívum * Receptek | Finom ízek egyszerűen, olcsón

Figyelt kérdés Hatékonyság, ár, beszerezhetőség, stb. 1/11 anonim válasza: Különböző méretekben van, testsúlyra van meghatározva. 10-20, 20-40 és 40-60 kg-ig azt hiszem. Az ár orvosonként eltérő lehet, de általánosságban 7000-9000 között mozog, attól is függ melyiket veszed. Egy ismerősöm használja egyébként a rotijánál, ő 8000 ft felett veszi azt hiszem a 40-60-ast, azt mondja, hogy nekik bevált. 12 hétig véd egyébként kullancs és bolha ellen. 2015. márc. 2. 10:50 Hasznos számodra ez a válasz? 2/11 A kérdező kommentje: Köszönöm az infókat az árra meg a kiszerelésre vonatkozóan. A 12 hétig tart a mese, ami a dobozon van, engem a valós tapasztalatok (hány kullancs a használat alatt), negatív tapasztalatok, allergiás reakciók stb. érdekelnének. 3/11 anonim válasza: Hát ez olyan dolog, hogy kinél mi válik be... :) Lehet, hogy valakinek tökéletesen működik 12 hétig, nulla kullanccsal, míg másnak nem. Szóval ezt te csak akkor fogod tudni, ha a saját kutyádon teszteled. 13:29 Hasznos számodra ez a válasz?

Bravecto 500 mg rágótabletta 10-20 kg - AlphaVet KFT.

Sajnáljuk, de a termék már nem vásárolható! Leggyakoribb kapcsolódó termékek Hatóanyag: Albendazol 100 mg/ml Célállat fajok: szarvasmarha, juh Javallatok: Szarvasmarha és juh felsorolt Nematoda (kifejlett, éretlen alakok), Cestoda és Trematoda (kifejlett mételyek) fertőzötts... Az árról érdeklődjön!... Az árról érdeklődjön! Hatóanyag: Prazikvantel 50 mg, Pirantel embonát 144 mg Célállat faj: kutya Javallatok: Kutyák alábbi féregfertőzéseinek kezelésére alkalmazható: Orsóférgek (kifejlett és kései éretlen formák): Toxoc... fényforrás magassága 1140 - 1900 mm között állítható, LED lámpák száma:19, Fókusz:fókuszálható, Megvilágított terület átmérője (cm): 14-25, Colour rendering index (Ra): 95, Színhőmérséklet (K):4300, Fényin... Az árról érdeklődjön!

Bravecto tablettával kinek, milyen tapasztalata van?

Tükör szindróma? Kiket érint a „betegség”, hogyan „gyógyítható”? | Peak girl

6. 09:51 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Telekocsi hirdetés: Bensheim - Mezőkövesd, 2022. március 23. 02:55

Bravecto 250 mg rágótabletta 4,5-10 kg - AlphaVet KFT.

  • Visszatérő torokgyulladás, torok fájás, fehér nyelv, mitől lehet?
  • Bravecto 10-20 kg - rágótabletta közepes testű kutyák számára | Vida-Vet Kft.
  • Szent gellért orvoscentrum kit graphique gratuit
  • Koronavírus regisztráció email verifier
  • A nagy ő tv2 jelentkezés 1
  • VIII. kerület - Józsefváros | Háztartás, drogéria

Egyéb információk Beszállás - kiszállás helye: Helyfoglalás után egyeztetendő Megjegyzés: Kedves Utasok! Akár Háztól Házig történő szállítás az M1-es, M3-as autópálya vonalán, ami időben és árban eltérhet a feltüntetettől. Foglalása után minden esetben telefonos egyeztetés szükséges, utána válik aktuálissá. A meghirdetett szabad helyek a valóságban eltérhetnek! Az útvonalak nem tükrözik a valós haladási irányt, csupán a hirdetés jellege miatt kerültek feltüntetésre!! Tényleges megállóink csak a tényleges beszállási pontokon vannak, ami a feltüntetettől eltérő lehet. Ebből kifolyólag az indulási- és érkezési időpontok is változhatnak. Pontos indulási időt mindig csak utazás megelőző nap tudunk közölni. Az árak a meghirdetett köztes pontokra érvényesek, ettől eltérő be- és kiszállási helyeken az ár változhat! Az utazást a rendszerben törölni kell, majd ahogy foglalásnál, úgy törlésnél is kérjük megerősíteni telefonon!!! Viberen, WhatsApp-on is elérhetőek vagyunk!! Assistance és Utasbiztosítással rendelkezünk.

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024