Bale posztjára is valódi klasszisok sora áll rendelkezésünkre, elég ha csak Mohamed Salah vagy a legjobb fiatal labdarúgónak választott Kylian Mbappéra gondolunk. Csapatunk jobb oldali szélső támadója: Kylian Mbappé Középső támadó: Lionel Messi Lionel Messi © EA Sports Messi már a FIFA 2018-ban is a legjobb skillel megáldott játékos volt, amelyből most sem vesztett. Hogyan is lehetne leértékelni egy olyan zsenit, aki 45 gólt lő egy idényben?! Korszakos zseni. Azonban, hogy mást is megemlítsünk erre a pozícióra, Dries Mertens nevét dobjuk be. A Napoli belgája kiváló csapatjátékos, aki szinte bárhová bármikor beilleszthető. Csapatunk középső támadója: Dries Mertens Csatár: Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo © EA Sports Ő a másik akit senkinek sem kell bemutatni. Az emberek állandóan hasonlítgatják Messihez, de lehetetlen, mert bár más stílusúak mindketten a jelenkor futballjának legfényesebb csillagai, mi pedig hálát adhatunk a sorsnak, hogy láthatjuk őket játszani. A valósághoz hűen a FIFA készítői sem tudták eldönteni, hogy kinek adjanak nagyobb skillt, így maradtak mindkét játékosnál a 94-es összesítettnél, nyilván pedig a különböző képességeket a valóságnak megfelelő értékkel lettek ellátva.

FIFA 19 teszt | Gamekapocs

  • Tottenham fifa 19
  • Első osztályos iskolatáska fiúknak
  • Top 50 társasjáték
A fáradhatatlan futballista a Leicester City-ben robbant be a köztudatba, amely három évvel ezelőtt óriási meglepetésre angol bajnokságot nyert. A franciának elévülhetetlen érdemei voltak a sikerben, így a Chelsea nem sokat gondolkodott, rögtön leigazolta, akivel rögtön be is húzták az angol bajnoki serleget. Kanté a francia válogatottban is alapember, amely idén nyáron a világbajnoki trófeát emelhette magasba. FIFA nyelven: nagyon jól helyezkedik, amit a 80-as skill bizonyít, 87-re vizsgázott védekezésből, valamint fizikailag is 84-es skillnek megfelelő az állóképessége. Csapatunk védekező középpályása: Blaise Matuidi Középső középpályás: Kevin De Bruyne Kevin De Bruyne © EA Sports Luka Modric a legtöbbre értékelt középpályás a játékban, de De Bruyne több mindent tud, amely különbség ki is jön a FIFA 19-ben. Modric sokkal jobb védekező statisztikával (70) van megáldva, de De Bruyne előre felé jobb (92) és a lövés (86). Ha egy igazi támadó szellemű csapatot építesz, hagyd, hogy a Manchester City középpályása irányítson.

A FIFA 19 sem fogja eldönteni a kérdést, sőt! A FIFA Ultimate Team (FUT) módban idén először a két legnagyobb ász, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi azonos értékeléssel bír! A FIFA Ultimate Team még több csiszolást és kiegyensúlyozottabb statisztikákat kínál, hogy még élvezetesebb legyen csapatot építeni, és elhódítani vele a legnagyobb kupákat. Minden korábbinál élethűbb akciót ígér a FIFA 19. A 3D-s közönség együtt él a játékkal, ünnepli a hazai csapatot, amit új játékos- és gól-animációk és prezentációs elemek tesznek teljessé. A Bajnokok Ligájában két új kommentátor közvetítését élvezheted, a játék pedig gondoskodik róla, hogy a valódi közvetítések látványa és hangulata töltse be a szobát. A Frostbite grafikus motorral aprólékosan kidolgozott, valódi stadionok, dinamikus időjárási effektek, élethűen kinéző és mozgó játékosok, valódi foci akció látható a képernyőkön, akár 4K felbontásban is, HDR támogatással. A fejlesztők ráadásul nem elégedtek meg azzal, hogy csupán a korábbi részekre építkezzenek.

FIFA 19 - Rendelés, árak - Konzolvilág

Ezúttal mindhármuk karrierjét lehetőségünk lesz egyengetni. Míg utóbbi a világbajnokságon szeretne nagyot villantani, a két jóbarát lehetőség szerint a Bajnokok Ligájának döntőjében szeretné majd megmérettetni magát. Közben persze kapunk jópofa minijátékokat, sok-sok gyakorlási lehetőséget, illetve bőven akad majd dráma is, legyen szó családon belüli nehézségekről, vagy a foci kevésbé ismert üzleti világáról. Ráadásul lehetőségünk van a Mass Effecthez hasonlóan magunkkal hozni korábbi mentésünket, így Alex Hunter korábbi döntései bizony a záróepizód történéseire is hatással lesznek. Amellett, hogy a The Journey egy meglepően szórakoztató, kezdetleges, de jól működő válaszadó-rendszerrel (döntéseinknek megfelelően adott válaszokkal hol az edző, hol a rajongók kedvében járhatunk), sok-sok focival és az azzal járó viszontagsággal kikövezett történettel rendelkezik, kapott egy kisebb szerepjátékos vonalat is a játékmód. Egyrészt személyre szabható lett mindhárom szereplő külseje, másrészt teljesítményünkért cserébe tapasztalati pontokat gyűjtögethetünk, amit aztán statjainkra vagy egyéb képességeink fejlesztésére költhetünk el.

Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy a skillek szempontjából kik a legjobbak, de azok nevét is megemlítjük, akiket beraknánk a csapatunkba. Íme a legjobb játékosok a teljesség igénye nélkül: David De Gea © EA Sports "Végy egy jó kapust" – tartja a mondás. Nos, David De Geával nem nyúlunk mellé... A Manchester United spanyol kapuvédője 91-es Overallal bír, aki elképesztő reflexekkel rendelkezik. Csapatunk kapuvédője: Manuel Neuer Jobb oldali védő: Joshua Kimmich Joshua Kimmich © EA Sports Úgy néz ki a Bayern München nem fogy ki a kiváló jobb oldali védőkből. Philipp Lahm után ismét találtak egy zsenit a posztra, Joshua Kimmich évekig kiemelkedő lehet mind a bőrnadrágosoknál, mind pedig a német válogatottban. Csapatunk jobb oldali védője: Kyle Walker Bal oldali védő: Marcelo Marcelo © EA Sports Nagyon nehéz eldönteni, hogy Jordi Alba vagy Marcelo testesíti meg legjobban a bal oldali védő fogalmát. Mindkét játékos a világ egyik legnagyobb klubjaiban játszik és mindkettő kiveszi a részét úgy a támadásból mind a védekezésből.

A FIFA 19 Ultimate Teamben az UEFA Bajnokok Ligája és az Európa-liga elemeivel a világ legelőkelőbb klubversenyei kelnek életre.

FIFA 19 - TOTT Challenge SBC #1 + az TOTKS héttel kapcsolatos infók - YouTube

A hatékonyabb talán a brazil tűnik, aki gyorsaságban és technikai készségben is jobb a spanyolnál. Csapatunk bal oldali védője: Jordi Alba Középső védők: Raphaël Varane és Sergio Ramos Raphaël Varane © EA Sports A Top 100-as listánkba nem sok középhátvéd tudott bekerülni az Overall alapján, de tény, hogy a Real Madrid nem véletlenül nyerte meg az utóbbi három évben három alkalommal is a Bajnokok Ligáját. Varane és Sergio Ramos személyében a világ talán két legjobb belső védője állja útját a támadóknak. A listánkba bekerült még olyan kiválóság is mint a Manchester Cityt erősítő Vincent Kompany is, de őt csak akkor szerepeltetnénk, ha kisebb csapatok támadóit kell feltartóztatni. Sergio Ramos © EA Sports Csapatunk belső védőpárosa: Samuel Umtiti és Thiago Silva Védekező középpályás: N'Golo Kanté N'golo Kanté © EA Sports Minden csapatnak szüksége van egy olyan játékosra, aki szűri a támadásokat és sokat robotol. A FIFA világában csak DCM-ként számon tartott focisták közül a legnagyobb király talán N'Golo Kanté.

FIFA 19 - TOTT Challenge SBC #1 + az TOTKS héttel kapcsolatos infók - YouTube

Mindenki saját preferenciájának megfelelően döntse el, melyikre teszi le a voksát, aztán pedig nincs más dolgotok, mint élvezni a fotelfocit. A FIFA 19 PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Switchre, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelent meg. Mi Xbox One-on teszteltük. A tesztkódot az Electronic Arts biztosította számunkra. Kövesd az Instagram-oldalunkat! A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

A szokásokhoz híven a FIFA 19-ben is az összesített képességekből kapott számok mutatják meg egy-egy játékos erősségét (OVR), amely alapján összeraktuk a frissen kijött játék legjobb játékosaiból álló 100-as listánkat. Valamit azonban fontos megjegyezni: nem mindig a legnagyobb overalskillel rendelkező játékosok a leghatékonyabbak sokkal inkább azok, akik egy bizonyos játékrendszerben a legjobban beleillenek a csapatba. Jelenleg Cristiano Ronaldo a legjobb játékos a mezőnyben (helyezkedés, cselezőkészség, lövés) úgyhogy ő a FIFA Ultimate Team-ben is hasznos tagja lehet a csapatod támadószekciójának. Vajon a középpályán ki irányít a leghatékonyabban? A játékkészítők szerint Luka Modrić a legjobb választás erre, neki viszont a cselezőkészsége és lövési pontossága picit alulmarad. Szóba jöhet még ebben a pozícióban Toni Kroos is, aki szintén mesterien irányít és remek szabadrúgásai vannak. A mi álomcsapatunkat a 4-4-1-1-es játékrendszerre építettük fel, amelyben akár egyszerre kaphat helyet napjaink két legnagyobb ikonja: Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024