Az egyliteres, háromhengeres turbómotor benzinesként 110, Bi-Fuel kivitelben (benzin-LPG) 100 lóerőt ad le. A maximális nyomaték 200 Nm 2900-as fordulatszám mellett, de már 1700-nál is megvan ennek a 90 százaléka, ami megfelelő rugalmasságot jelez. Egyelőre csak a gázos motor LPG-fogyasztását adták meg, ami a WLTP szabvány szerint 7, 6 l/100 km vegyesen. Motoros csomagtartónyitás is rendelhető, öt üléssel 708 literes a csomagtartó Forrás: Dacia A nagy újdonságot azonban a 2023-ban érkező full hibrid (HEV) változat jelenti, ami a Renault 140 lóerős egyedi E-Tech hibrid rendszerét kapja meg. Ez egy 1, 6 literes szívómotorból, két villanymotorból, egy körmös kapcsolású Multi-mode sebességváltóból és egy 1, 2 kWh kapacitású akkumulátorból áll. Csak ehhez a változathoz jár majd automata váltó, de az előnyök között meg kell említeni a 40 százalékkal alacsonyabb városi fogyasztást, a kisebb károsanyag-kibocsátást, valamint a jobb menetteljesítményeket is. Lesz belőle rendes hibrid Az E-Tech hibrid hajtás a Renault Clióban, Capturban és Mégane-ban már elérhető Forrás: Dacia A Dacia szerint a Jogger HEV városban akár a menetidő 80 százalékában is képes tisztán elektromos hajtással menni.

  1. Renault Budapest - Hivatalos Dacia márkakereskedés
  2. Beárazták a Joggert, a Dacia újdonságát

Renault Budapest - Hivatalos Dacia márkakereskedés

google háttérkép beállítása

• Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval Kezdő listaár 6 969 000 Ft • Tolatókamera tolatóradarokkal • MEDIA NAV Evolution 7" navi. tükrözés • Színezett visszapillantó tükörház • Pótkerék A MEGÚJULT, 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ. Az Új Dacia Jogger egyedi és sokoldalú stílusának a kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit. Az 5 és 7 személyes verzióban is választható Új Dacia Jogger kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket! A számos konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja ki. KIVÁLÓAN VARIÁLHATÓ UTAZZON AZ EGÉSZ CSALÁDDAL A 7 teljes értékű ülőhelynek köszönhetően kényelmesen utazhat családja vagy akár barátai körében. Az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyet kapnak. Az Új Dacia Jogger 7 személyes változata eleget tesz minden kívánságának! A harmadik üléssor lendöntésével tágas csomagteret kaphat, hogy minden szükséges csomagot magával vihessen.

Vélhetően még hétüléses kivitelben, alaposan felextrázva is megáll majd 6 millió forint alatt a Jogger, ami azt feltételezi, hogy komolyan átrendezheti a magyar újautó-piacot.

A könnyen kezelhető elektromos parkolófék nagyobb vezetési kényelmet biztosít. VEZESSEN NYUGODTAN! Aktív vészfékező rendszer - AEBS Holttérfigyelő rendszer Hátsó parkolóradar és tolatókamera Automatikus ablaktörlő bekapcsolás Emelkedőn elindulást segítő rendszer Fényszórók automatikus felkapcsolása További részletek a Dacia CarNet márkakereskedésben. ÍRJON NEKÜNK! Az Ön üzenetének egyedi azonosítója CNDA-74559112 Kérem válasszon * Ajánlatot szeretnék kérni Tesztvezetésre jelentkezem - - - - - - - - - - - - Ajánlatkérés szekció - - - - - - - - - - - - Melyik telephelyünktől / telephelyeinktől szeretne megkeresést? * - - - - - - - - - - - - Tesztvezetés szekció - - - - - - - - - - - - Melyik telephelyünkön szeretne tesztvezetni? * - - - - - - - - - - - - GDPR szekció - - - - - - - - - - - - Adatvédelmi tájékoztató Hozzájárulás * A CarNet Csoport tagjai adatkezelési tájékoztatójának megismerése után hozzájárulok, hogy a jelen űrlappal igényelt ajánlatkérés, tesztvezetés, vagy szerviz-szolgáltatás kapcsán személyes adataimat a CarNet Csoport tagjai kezeljék.

Beárazták a Joggert, a Dacia újdonságát

hippolyt teljes film

Egyetlen változás, hogy valamivel elegánsabb a középső sor reteszelése, amúgy számomra minden pont olyan az újdonságban, mint a saját, 2019-es kocsimban, az ülések párnázása és kárpitja is hasonló. A kiállított, jól felszerelt modellt tapogatva az is kiderült, hogy rákerült a Sandero Stepway-en annyira megdicsért integrált tetőcsomagtartó. A rendszer lényege, hogy a hosszanti tetőléc egy szakasza kicsavarozható és keresztbe fordítható, így nem kell keresztrudakat a garázsban tárolni, hanem mindig rendelkezésre áll cuccoláshoz. A másik újdonság a 2023-ban érkező hibrid változat lesz, mely a Clio E-Tech hajtásláncát kapja, tehát tölteni nem lehet majd sajnos. A miértre egyszerű választ kaptam: PHEV-ként túl drága lenne a Dacia jelvényhez. A gyáriak viszont azt megerősítették, hogy a hibrid is hétszemélyes, mert a hátsó rész padlója alatt van elég hely az aksinak. Érdekes mellékzönge, hogy ezzel bemutatkozik az első "kétpedálos", azaz automata Dacia egyterű, a Lodgy, ugyanis csak manuális váltót kapott.

  1. Dunai hajóbaleset – Hét ember meghalt – Amdala.hu
  2. Intarziás bővithető mini asztal( 80 cm átmérővel) plusz 3 szék , kis konyhába étkező garnitúra - Jelenlegi ára: 94 500
  3. Új Dacia Jogger
  4. Budapest vi kerülete hotel
  5. John anderson szívem john
  6. Balásházy János Mezőgazdasági Középiskola És Kollégium - Középiskola - Debrecen ▷ Mezőgazdász Utca 1., Debrecen, Hajdú-Bihar, 4014 - céginformáció | Firmania
  7. Dacia Jogger néven dob piacra a gyártó egy új családi autót | Alapjárat
  8. Kínai étterem tatabánya
  9. Nyíregyháza rally 2021 térkép 5
  10. Eladó DACIA DOKKER | Budapesten és országosan - JóAutók.hu
Használtteszt: Dacia Dokker 1. 5 dCi – 2014. Láthatatlanná tevő köpönyeg - Dacia Dokker Dacia Dokker 1, 2 TCe - 2013. DACIA Dokker Dokker Van 1. 5 dCi Ambiance 2016. 05. 238 700 km 2 300 000 Ft + Áfa Megtekinthető dokumentumok, Dokumentált autóállapot Interat Kft. Márkakereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 30 éve a szakmában DACIA Dokker DOKKER Van 1. 5 dCi Ambiance EURO6 Mo-i! Vezetett Sz. könyv! Tolatóradar! Bluetooth! Seváltó zár! ÁFA-s! CarNet Triplex Kft. (Budakalász) 2017. 08. 197 030 km 3 300 730 Ft + Áfa Dokumentált autóállapot, Megtekinthető dokumentumok Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 15 éve a szakmában DACIA Dokker DOKKER Van 1. 5 dCi Ambiance Magyarországi CarNet Auto-Fort Kft. (IX. kerület) 2017. 05. 119 833 km 3 689 999 Ft + Áfa Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 31 éve a szakmában DACIA Dokker Dokker Van 1.

Ezenkívül 24 liternyi tárolóhely áll rendelkezésre az utastérben. Aki ült már valaha egy modern Daciában, annak a Jogger belső dizájnja nem fog meglepetést okozni. Az elrendezés nagyon ismerős lesz, a középkonzol tetején egy táblagépszerű infotainment képernyő terpeszkedik el, alatta pedig a klímavezérlő kapott helyet. Az alapváltozatban az érintőképernyő helyére egy telefontartó kerül, amely navigációs rendszerré alakítja át az okostelefonunkat. Az automatikus fényszórók és ablaktörlők, illetve a kormánykerékre szerelt vezérlőgombok mellett még a sebességkorlátozó is az alapfelszereltség részét képezi. Megjelenésekor a Dacia Jogger (az új Sanderóhoz, Sandero Stepwayhez és Loganhoz hasonlóan) kizárólag benzines és LPG motorokkal lesz kapható. Dízel opció nincs a kínálatban, a vásárlók egy új, 1, 0 literes, háromhengeres, 110 lóerős benzinmotort választhatnak, amely - legalábbis egyelőre - a legerősebb motornak számít a kínálatban. Ehhez hatfokozatú kézi sebességváltó társul, amely az első kerekek felé továbbítja a hajtást.

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024