A számok alapján a piros-fehéreknek nem lehettek vérmes reményeik. A statisztika szerint ugyanis a DVTK a legutóbbi kilenc mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni, a Puskás Akadémia ellenit. Az utóbbi tizenhárom bajnokin megszerezhető 39 pontból mindössze ötöt szerzett a DVTK, egy győzelem és két döntetlen mellett tíz vereség csúfítja a mérlegét. A most zajló bajnokságban pedig legutóbbi négy mérkőzését egyaránt elveszítette, ráadásul egyszer sem úszta meg két kapott gól alatt – ezek alapján vajon miben bízhattak azok a szurkolók, akik ebben a kellemetlen, hűvös, esős időben a diósgyőri stadion felé vették az irányt? A hazaiak összeállításának érdekességét az jelentette, hogy az idényben első alkalommal kapott helyet a kezdők között a sokáig sérüléssel bajlódó védő, Dejan Karan, Polgár Kristóf került a védelem jobb oldalára, és ezúttal csak a kispadon jutott hely Iszlai Bencének. S aztán alig telt el öt perc a meccsből, csaknem felrobbant a stadion, mert Sztefan Drazsics lépett ki a védők közül, egy csellel lerázta magáról Spandler Csabát, majd hat méterről, ballal emelte a labdát a jobb felső sarokba.

BOON - DVTK vs. Puskás Akadémia - Új évad: hárompontos start

A Puskás csapata 4 védővel a kezdőben indult neki a pontvadászatnak, a legtöbb felállás, amit kicsiny hazánkban az edzők alkalmaznak, nagyon hasonlóan kezdődik. Az egyik legstabilabb pont, a tavalyi évben Újpestről szerződtetett Jonathan Heris lehet a szezonban, mellette a fiatalok Osváth Attila és Spandler Csaba fognak szerepelni minden valószínűség szerint, a negyedik védő pedig a már kissé rutinosabb légiós, Dejan Trajkovski lesz. Ebben a csapatrészben elmondható, hogy kiegyenlítettek a szerepek, rutin vs fiatalok 2-2. A középpályán a stabilitás, a labdák megszerzése és megtartása lehet a fő cél az akadémisták számára, hiszen ebben az egységben 5 játékos is szerepelt az előző fordulóban, bár ebből Josip Knezevic inkább a támadó szekciót erősíti, kevésbé hatékony a védőmunkája. Rajta kívül még 1 légiós jutott szerephet az előző körben, az Albániából érkezett Liridon Latifi. A maradék három pozíciót a magyarok töltötték be, Balogh Balázs tapasztalatával próbálta segíteni Molnár Gábor és Radó András tevékenységét, hogy a két fiatal a széleken támadva megbonthassa az ellenfél védelmét, majd mögéjük kerülve helyezze nyomás alá a kaput.

Dobogóra lépett a Puskás Akadémia a Diósgyőr legyőzésével | M4 Sport

  1. Szulejmán 10 Rész – Szulejmán 1 Évad 10 Rész Online
  2. SILSTAR FEEDER BOTTOK MEREV FALÚ DUPLA - Horgász webáruház,
  3. Referenciák – Műkőmunkák
  4. 2 cataflam egyszerre
  5. Star Wars | Galéria | A legfontosabb Star Wars-jelenetek | AXN Magyarország
  6. Meccstörténet: PAFC–DVTK | Puskás Akadémia
  7. Diósgyőr puskás akadémia žilina
  8. Autoimmun pajzsmirigy alulműködés étrend
  9. Három góllal nyert a DVTK a Puskás Akadémia ellen (+videó) :: baznyesz-miskolc.hu
  10. Diósgyőr puskás akadémia nevädzova
  11. Diósgyőr puskás akadémia trenčín
  12. Szfinx macska tenyészet

Csáki Józsi bácsi a piros-fehér mennyországból intett Bálintbá'nak: "ma nem megyünk a bíró után, ünnepelünk komám! " Dörrent az egyenes, és valóban rásütött a nap a napos oldalra. Megnyertük a Magyar Kupát! Mindenki azt énekelte: piros az Isten. Mindörökké Diósgyőr! (fekete)

Diósgyőr puskás akademie der

diósgyőr puskás akadémia facebook

Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a Puskás Akadémia, amely a forduló előtt utolsó helyen álló Diósgyőr otthonában nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedett. A hazaiak alig több mint negyedóra után kétgólos előnyre tettek szert Drazic vezetésével. A szerb légiós az ötödik percben remek egyéni megmozdulása végén lőtt a kapuba. Bő 10 perc múlva pedig büntetőt harcolt ki, melyet Ivanovski értékesített. A hátrányban futballozó vendégek kissé feszülten folytatták a küzdelmet, de azért előttük is adódott gólszerzési lehetőség. A szünethez közeledve egy védelmi hibát kihasználva viszont a DVTK szerzett újabb gólt Grozav révén, ezzel gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntötte az összecsapást. Fordulás után hamar végleg megpecsételődött a Puskás Akadémia sorsa, Spandler ugyanis megkapta a második sárga lapját, így a vendégek emberhátrányba is kerültek. A folytatásban változatlanul a Diósgyőr volt az aktívabb, de a hazaiak a magabiztos előny tudatában már nem erőltették túlzottan a támadásokat, a lefújásig megőrizték háromgólos előnyüket, és összességében megérdemelten győztek.

Trenčín

Márkvárték pedig utolsó leheletükig küzdeni fognak, hogy visszaszerezzék a szurkolóik bizalmát. Nem lefutott még az a bronzcsata, de azért tenni is kell. Én magam hazai győzelemre számítok, ez lenne az elképzelésem, de ha nem tudtak felocsúdni a hétvégi sokkból, akkor az elképzelésemet ki lehet dobni a kukába. Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés 20BET Oddsok: Bónusz: 35, 000Ft Fogadj most! Rabona + 4000Ft free bet Campobet A szerzőről Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében. Kapcsolódó Bejegyzések

diósgyőr puskás akadémia trenčín

Éjszakai Felnőtt Pelenka, 2024